Pasen
Paasbeste ontbijten om nooit te vergeten

Begin uw Paasfeest goed met de Paasbeste ontbijten van Deena's. Onze Paasontbijten zijn niet alleen smakelijk, maar ook feestelijk en worden inmiddels door velen gezien als een onmisbaar onderdeel van de Paasviering.

Bij Deena's besteden we veel aandacht aan het samenstellen van onze Paasontbijten. We gebruiken uitsluitend dagverse ingrediënten om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de beste kwaliteit en smaak.

Verras uw familie of vrienden met een heerlijk Paasontbijt van Deena's. Bestellen is eenvoudig en we bezorgen op het door u gewenste adres in de regio Haaglanden.

Hebt u meerdere afleveradressen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. En als u speciale voedingswensen hebt, laat het ons weten. We hebben talloze mogelijkheden voor mensen met voedselallergieën, intoleranties of dieetwensen.

Bestel uw Paasontbijt bij Deena's en geniet van een heerlijke start van uw Paasfeest!

Uitverkocht

Paasontbijt

€ 29,95
Uitverkocht

Paasontbijt

€ 29,95

Er zijn v­er­schil­len­de ma­nie­ren om het Paas­weekend goed te be­gin­n­en, maar ons "Paas­ont­bijt" is ze­ker een uit­ste­ken­de keuze. Niet al­leen is het een ge­zel­lige ma­nier om sa­men te ko­men met fa­mi­lie en vrien­den, maar het is ook een ge­zon­de op­tie. Het is de per­fec­te ge­le­gen­heid om te ge­nie­ten van een heer­lijk en voed­zaam ont­bijt met al­ler­lei lek­ker­nij­en.
We bezorgen dit dagverse ontbijt in speciale Paasdecoratie op Eerste en Tweede Paasdag.
Met Pasen hebben we een ruimer bezorggebied. We bezorgen het "Paasontbijt" in geheel Den Haag.

Uitverkocht

Paasontbijt Deluxe

€ 37,95
Uitverkocht

Paasontbijt Deluxe

€ 37,95

Ver­wen u­zelf en uw dier­ba­ren tij­dens de paas­da­gen met ons "Paas­ont­bijt Deluxe". We be­rei­den dit prach­tige paas­ont­bijt voor u met luxe in­gre­diën­ten en le­ve­ren het ont­bijt in­clu­sief een fles­je heer­lijke Prosecco. Ge­niet van een on­ver­ge­te­lijke ochtend vol smaak, ge­zel­lig­heid en ple­zier, zon­der dat u zich druk hoeft te ma­ken over de voor­be­rei­din­g daar­van.
We bezorgen dit dagverse ontbijt in speciale Paasdecoratie op Eerste en Tweede Paasdag.
Met Pasen hebben we een ruimer bezorggebied. We bezorgen het "Paasontbijt Deluxe" in geheel Den Haag.