Zakelijk

uw toegangspoort tot exclusieve voordelen

Deena's Zakelijk

voor u en al uw zakelijke bijeenkomsten

√ gemakkelijk offertes aanvragen
√ mogelijkheid op rekening bestellen
√ werken met factuurkorting

Als zakelijke klant wilt u zich kunnen concentreren op uw primaire activiteiten. Deena's is dé ideale cateraar voor zakelijke klanten.

Deena's voor uw zakelijke catering

Deena's verzorgt uw bedrijfsontbijt, -lunch en -catering op maat. Wij bieden alles wat uw bedrijf nodig heeft voor een heerlijke maaltijd.

Onze cateringopties

Onze cateringopties zijn onovertroffen. We bieden een breed scala aan opties die aan al uw behoeften te voldoen, van eenvoudige belegde broodjes tot uitgebreide buffetten.

Verse ingrediënten

We bieden een breed scala aan diensten, zodat u altijd het perfecte cateringarrangement kunt vinden voor uw evenement. Wij geloven in de kracht van verse ingrediënten. Daarom werken we hard om u de beste kwaliteit te bieden en uw verwachtingen te overtreffen.

Smaakvol en gezond

Onze maaltijden zijn niet alleen smaakvol, maar ook gezond en voldoen aan alle wensen van u en uw medewerkers.

Samenwerking

We zijn flexibel en passen ons aan aan uw specifieke behoeften. We werken samen met u om een menu samen te stellen dat perfect is voor uw evenement.

Snel en hygiënisch

We zorgen ervoor dat uw maaltijden snel en hygiënisch bij u worden afgeleverd.

Levering in het weekend

We weten dat een aantal bedrijven ook in het weekend werkzaamheden verricht. Daarom bieden we bezorging in het weekend aan. Zo kunnen uw werknemers ook in het weekend genieten van een heerlijke verse maaltijd.

Factuurkorting

Als u een regelmatige grootafnemer bent bij Deena's, willen we u belonen. Daarom bieden we speciale factuurkorting voor vaste bestellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt profiteren van deze aanbieding.

Gratis bezorging

We waarderen uw loyaliteit als regelmatige klant. Als u een account hebt en regelmatig bestelt, kunt u in aanmerking komen voor gratis bezorging. U ontvangt dan een kortingscode ter waarde van de bezorgkosten. Dit is onze manier om u te bedanken voor uw vertrouwen en support.

Betalen op rekening

Als zakelijke klant bieden we u de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Het is eenvoudig: maak een account aan en selecteer tijdens het bestelproces de optie "Betalen via factuur". Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van onze producten en achteraf betalen.

Bestellen via meerdere kanalen

Bij Deena's willen we het bestelproces zo soepel mogelijk laten verlopen. Daarom kunt u als zakelijke klant niet alleen uw bestelling plaatsen via onze webshop, maar ook via WhatsApp, per e-mail en telefonisch. Kies het kanaal dat voor u het meest handig is.

Gratis account

Het aanmaken van een account bij Deena's is heel eenvoudig en geheel gratis. Klik op de "Account" knop op onze website en volg de eenvoudige stappen. Met een account kunt u profiteren van al onze voordelen en een nog betere ervaring hebben met onze dienstverlening. We hechten veel waarde aan de veiligheid van uw persoonsgegevens. We treffen passende maatregelen om uw gegevens te beschermen en verstrekken deze alleen aan derden indien dat bijvoorbeeld om juridische redenen noodzakelijk is. Voor meer informatie over hoe we uw gegevens beschermen, nodigen we u uit om onze privacyverklaring te lezen.

Voordelen van een account

Het aanmaken van een account bij Deena's brengt vele voordelen met zich mee. U kunt snel en gemakkelijk uw bestelling plaatsen, uw bestelhistorie inzien en uw gegevens eenvoudig wijzigen. Dit bespaart u tijd en zorgt voor een vlotte afhandeling van uw bestellingen.

Neem contact met ons op

Ontdek hoe we u kunnen helpen bij uw cateringbehoeften. Neem contact met ons op via ons contactformulier, per e-mail, met de telefoon of via WhatsApp. We staan u graag te woord.


Klantenservice

Zakelijk

 Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om bestellingen op rekening te plaatsen?
Als zakelijke klant geven wij u de mogelijkheid om bestellingen op rekening te plaatsen en deze achteraf te betalen via een factuur. Om hiervan gebruik te maken, is het vereist dat u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat u een account aanmaakt op onze webshop. Zodra uw account is opgezet, verifiëren wij uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De verificatie ronden wij binnen één werkdag af. Na goedkeuring van uw inschrijving kunt u direct beginnen met het bestellen op rekening. Wij hechten grote waarde aan het bieden van een moeiteloze en doelmatige service aan onze zakelijke klanten. Met onze optie voor bestellen op rekening maken we het bestelproces nog toegankelijker. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt over deze service. Wij zijn altijd beschikbaar om u verder te assisteren.
Wanneer krijg ik de factuur?
Zodra uw bestelling is bezorgd, ontvangt u automatisch de factuur in uw mailbox. Hiermee hebt u direct een overzicht van de kosten van uw bestelling. Wij verzoeken u vriendelijk om de factuur binnen een termijn van 14 dagen na bezorging te betalen. Als u nog vragen hebt over uw factuur of de betaling ervan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat paraat om u verder te assisteren.
Hoe werkt de factuurkorting?
Bij Deena's hechten we grote waarde aan onze zakelijke relaties. Om die reden bieden we exclusieve afspraken en kortingen aan voor bedrijven, organisaties en instellingen. Als u regelmatig bestellingen plaatst, kunt u profiteren van extra factuurkorting bovenop onze reeds scherpe prijzen. Bovendien brengen wij geen bezorgkosten in rekening. Als u interesse hebt in onze zakelijke mogelijkheden en meer informatie wilt over onze speciale afspraken en kortingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze afdeling "Deena's Zakelijk". Ons toegewijde team staat klaar om u van de benodigde informatie te voorzien en om samen met u te werken aan de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf.
Wat houdt de aanduiding "In afwachting" in als status van mijn bestelling?
Als zakelijke klant met een account hebt u de mogelijkheid om de status van uw bestelling bij ons te raadplegen. Bij het kiezen van betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal of Creditcard wordt de status van uw bestelling direct gemarkeerd als "Betaald" op het moment van bestelling. Als u ervoor kiest om via factuur te betalen, zal de status van uw bestelling aangeduid worden als "In afwachting". Dit geeft aan dat we uw bestelling hebben ontvangen en geaccepteerd, maar dat de factuur nog niet is voldaan. Als u vragen hebt over de status van uw bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat klaar om u verder te assisteren.
Hoe kan ik een offerte aanvragen?
U kunt eenvoudig een offerteaanvraag bij ons indienen. Dit doet u door ons een e-mail te sturen. We streven ernaar om uw offerteaanvraag zo snel mogelijk te verwerken, zodat u spoedig een scherpe offerte van ons kunt verwachten. Ons toegewijde team zal uw aanvraag zorgvuldig bekijken en een offerte opstellen die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke benadering en zijn er trots op u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, diensten of het offerteproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u verder te assisteren.
Is het mogelijk om bestellingen op een vast tijdstip te laten bezorgen?
Voor uw periodieke bestellingen bieden we u de gelegenheid om een vast bezorgmoment af te spreken. Op deze manier kunt u er volledig op vertrouwen dat wij uw bestelling op het door u gewenste tijdstip bezorgen. U kunt deze voorkeur aan ons doorgeven tijdens het plaatsen van uw bestelling. U kunt ook contact met onze klantenservice opnemen om dit arrangement te organiseren. Wij spannen ons tot het uiterste in om onze klanten de allerbeste service te bieden.We moedigen u dan ook aan om ons te informeren over uw wensen. Aarzel niet om ons te laten weten hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.