• altijd dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten

Als zakelijke klant profiteert u bij Deena's van exclusieve zakelijke voordelen

Deena's Zakelijk

voor u en al uw zakelijke bijeenkomsten

√ gemakkelijk offertes aanvragen
√ mogelijkheid op rekening bestellen
√ werken met factuurkorting

Bij Deena's vinden we het belangrijk om onze zakelijke klanten te ontzorgen en daarom bieden we een aantal exclusieve voordelen. We streven ernaar om onze zakelijke klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Levering in het weekend 
Bij Deena's staan we ook in het weekend voor u klaar. Of het nu gaat om lunches of catering, wij leveren ook op zaterdag en zondag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Factuurkorting voor vaste bestellingen
Als u een regelmatige grootafnemer bent bij Deena's, willen we u belonen. Daarom bieden we speciale factuurkorting voor vaste bestellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt profiteren van deze aanbieding.

Gratis bezorging en kortingscode
We waarderen uw loyaliteit als regelmatige klant. Als u een account hebt en regelmatig bestelt, kunt u in aanmerking komen voor gratis bezorging. U ontvangt dan een kortingscode ter waarde van de bezorgkosten. Dit is onze manier om u te bedanken voor uw vertrouwen en support.

Betalen op rekening
Als zakelijke klant bieden we u de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Het is eenvoudig: maak een account aan en selecteer tijdens het bestelproces de optie "Betalen via factuur". Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van onze producten en achteraf betalen.

Bestellen via meerdere kanalen
Bij Deena's willen we het bestelproces zo soepel mogelijk laten verlopen. Daarom kunt u als zakelijke klant niet alleen via onze webshop bestellen, maar ook via WhatsApp, e-mail en telefonisch. Voor lunches en catering hebben we zelfs een handig bestelformulier beschikbaar. Kies het kanaal dat voor u het meest handig is. 

Voordelen van een account
Het aanmaken van een account bij Deena's brengt vele voordelen met zich mee. U kunt snel en gemakkelijk uw bestelling plaatsen, uw bestelhistorie inzien en uw gegevens eenvoudig wijzigen. Dit bespaart u tijd en zorgt voor een vlotte afhandeling van uw bestellingen.

Gratis account aanmaken
Het aanmaken van een account bij Deena's is helemaal gratis en eenvoudig. Klik op de "Account" knop op onze website en volg de eenvoudige stappen. Met een account kunt u profiteren van al onze voordelen en een nog betere ervaring hebben met onze dienstverlening.

Veiligheid persoonsgegevens

Bij Deena's hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw persoonsgegevens. We treffen passende maatregelen om uw gegevens te beschermen en verstrekken deze alleen aan derden indien dat bijvoorbeeld om juridische redenen noodzakelijk is. Voor meer informatie over hoe we uw gegevens beschermen, nodigen we u uit om onze privacyverklaring te lezen.


Klantenservice

Zakelijk

 Veelgestelde vragen

Als zakelijke klant bieden wij u de mogelijkheid om bestellingen op rekening te plaatsen en deze achteraf middels een factuur te betalen. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken, dient u zich eerst in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en vervolgens een account aan te maken via onze webshop.
Zodra u een account hebt aangemaakt, zullen wij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel controleren. Hierbij streven wij ernaar om deze controle binnen één werkdag af te ronden. Nadat uw inschrijving is geverifieerd, kunt u direct beginnen met het plaatsen van bestellingen op rekening.
Wij hechten veel waarde aan het bieden van een soepele en efficiënte service aan onze zakelijke klanten. Door het aanbieden van betalingen op rekening hopen wij het bestelproces voor u nog gemakkelijker te maken. Mocht u nog vragen hebben over deze service, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Als zakelijke klant met een account hebt u de mogelijkheid om de status van uw bestelling bij ons in te zien. Wanneer u kiest voor de betaalmethoden iDEAL, PayPal of Creditcard, zal de status van uw bestelling direct worden aangeduid als "Betaald" op het moment dat u de bestelling plaatst.
Indien u ervoor kiest om te betalen via factuur, zal de status van uw bestelling worden aangeduid als "In afwachting". Dit betekent dat wij uw bestelling hebben ontvangen en deze hebben geaccepteerd, maar dat de factuur nog niet is voldaan.
Wij hechten veel waarde aan een duidelijke en transparante communicatie met onze zakelijke klanten en zullen er dan ook alles aan doen om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. Mocht u nog vragen hebben over de status van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten, kunt u gemakkelijk een offerteaanvraag bij ons indienen. Hiervoor kunt u ons een e-mail sturen met als onderwerp "Aanvraag Offerte".
Wij streven ernaar om uw offerteaanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken, zodat u snel een scherpe offerte van ons kunt verwachten. Ons team zal uw aanvraag zorgvuldig bekijken en een offerte opstellen die past bij uw wensen en behoeften.
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en willen u dan ook graag van dienst zijn bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, diensten of het offerteproces, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Wanneer uw bestelling is bezorgd, ontvangt u automatisch de factuur in uw mailbox. Hierdoor hebt u direct een overzicht van de kosten van uw bestelling.
Om ervoor te zorgen dat u voldoende tijd hebt om de factuur te voldoen, verzoeken wij u vriendelijk om deze binnen een termijn van 14 dagen na bezorging te betalen. Op deze manier hebt u voldoende tijd om de factuur te controleren en te voldoen.
Wij streven ernaar om onze klanten een goede service te bieden en willen het betalingsproces dan ook zo soepel mogelijk laten verlopen. Mocht u nog vragen hebben over uw factuur of de betaling hiervan, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Bij Deena's hechten wij veel waarde aan onze zakelijke relaties en willen wij graag samenwerken om tot de beste oplossingen te komen. Daarom bieden wij speciale afspraken en kortingen aan voor bedrijven, organisaties en instellingen.
Wanneer u periodieke bestellingen plaatst, kunt u profiteren van extra factuurkorting bovenop onze toch al scherpe prijzen. Daarnaast brengen wij u geen bezorgkosten in rekening, zodat u altijd kunt rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke mogelijkheden en wilt u meer informatie over onze speciale afspraken en kortingen? Neem dan gerust contact op met onze afdeling 'Deena's Zakelijk'. Ons team staat klaar om u verder te helpen en u te voorzien van de informatie die u nodig hebt. Samen werken we aan de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Absoluut! Voor periodieke bestellingen bieden wij de mogelijkheid om een vaste bezorgtijd met u af te spreken. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw bestelling op het gewenste tijdstip wordt bezorgd. U kunt ons hierover informeren bij het plaatsen van uw bestelling, of neem contact op met onze klantenservice om dit te regelen. Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, dus aarzel niet om ons te laten weten hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.