• uitsluitend dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten
  • nu online Deena's Kerstspecials

Zakelijke klant worden bij Deena's loont !

Wij bij Deena's zijn blij met onze zakelijke klanten. Wij willen dat graag benadrukken door onze zakelijke klanten een aantal voordelen aan te bieden.

►  Levering op zaterdag en zondag
Wij bieden u de mogelijkheid om - in overleg - ook voor zaterdag en zondag lunches en catering te bestellen.

►  Factuurkorting bij vaste bestellingen
Bent u grootafnemer en bestelt u op frequente basis, dan kunnen wij u factuurkorting aanbieden. Bovenop onze toch al scherpe prijzen, kunnen wij u ook nog eens extra korting aanbieden. De factuurkorting hangt af van het volume en de frequentie van afname.
Wilt u meer informatie hierover?  Neem dan contact met ons op.

►  Gratis bezorging
Voor u bestaat de mogelijkheid dat wij uw bestelling gratis bezorgen. Uiteraard zijn hieraan enkele voorwaarden verbonden. U dient een account te hebben en voorts is het afhankelijk van de omvang van uw bestelling en de frequentie waarop u bestellingen bij ons plaatst. Als u in aanmerking komt voor gratis bezorging ontvangt u een kortingscode ter waarde van de bezorgkosten.
Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

►  Op rekening bestellen
U hebt het recht op het achteraf betalen middels een factuur. Hiervoor dient u zich wel eerst als zakelijke klant te registreren op onze webshop. Daarna kunt u in de bestelprocedure bij de betaalmethode ‘Betalen via factuur’ aanvinken. Na de bezorging van uw bestelling sturen wij u per e-mail de factuur. Wij verzoeken u deze binnen een termijn 14 dagen vanaf de datum van bezorging te betalen.

►  Bestellen via meerdere kanalen
Naast onze webshop zijn wij op meerdere kanalen bereikbaar. Als zakelijke klant kunt u ook via WhatsApp, per e-mail en telefonisch bestellen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij voor u een bestelformulier beschikbaar die u kunt downloaden, invullen en per e-mail, of met WhatsApp naar ons kunt toesturen.
[ Bestelformulier downloaden ]

►  Voordelen van een account
•  U kunt snel en gemakkelijk via de webshop bestellen zonder iedere keer uw gegevens te moeten invullen.
•  U kunt de status van uw bestelling volgen en uw orderhistorie inzien.
•  U kunt gemakkelijk uw gegevens wijzigen. Zodra u bent ingelogd kunt u al uw persoonlijke gegevens aanpassen.

►  Account aanmaken
Het aanmaken van een account is heel eenvoudig via onze webshop. Volg onderstaande stappen om u als zakelijke klant aan te melden bij Deena's.
•  U gaat bovenaan de pagina rechts in het menu naar "Account", of u klikt hier op Account.
•  Op de pagina die u daarna ziet klikt u op "Account nodig?" en vult u de gevraagde gegevens in.
•  Vervolgens klikt u op "Account aanmaken".
•  Uw account is nu aangemaakt.

Uiteraard zijn de door u ingevulde gegevens altijd veilig bij ons opgeslagen. Wij verstrekken uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Zie onze "Privacyverklaring"

Veelgestelde vragen

Als zakelijke klant is het zeker mogelijk om bij ons bestellingen op rekening te plaatsen en achteraf middels een factuur te betalen.
Om hiervoor in aanmerking te komen dient u ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel én een account aan te maken via onze webshop.
Na het aanmaken van een account controleren wij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De controle duurt maximaal 1 werkdag.

U kunt een aanvraag voor een offerte indienen door ons een e-mail te sturen.
Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe offerte.

De factuur ontvangt u automatisch in uw mailbox na bezorging van uw bestelling.
Wij verzoeken u de factuur te voldoen binnen een termijn van 14 dagen na bezorging.

Met verschillende bedrijven, organisaties en instellingen maken wij speciale afspraken en hanteren wij een factuurkorting systeem. Concreet betekent dit dat u bij periodieke bestellingen, bovenop onze toch al scherpe prijzen, ook nog eens extra factuurkorting ontvangt. Daar komt nog bij, dat wij u ook géén bezorgkosten in rekening brengen.
Neem gerust contact op met onze afdeling 'Deena's Zakelijk' voor nadere informatie.

Ja, dat kan inderdaad. Bij periodieke bestellingen kunnen wij een vaste bezorgtijd met u afspreken.