Wraps

Ontdek de ideale partner voor uw volgende evenement - Deena's Catering!

Als het gaat om het verheffen van uw evenement naar een hoger niveau, zoekt u natuurlijk de beste cateraar. Zoek niet verder, want Deena's Catering staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw gasten te verrassen. Onze uitgebreide selectie Luxe Hapjes, Luxe Mini Broodjes, Salades en Wraps is zorgvuldig samengesteld met alleen de beste ingrediënten. We streven naar niets minder dan een smaakvolle en verfijnde culinaire ervaring voor u en uw gasten. Maar dit is slechts het begin van wat we te bieden hebben.

Bij Deena's Catering gaan we verder. We geloven in maatwerk en personalisatie, waarbij we een uniek menu samenstellen dat volledig is afgestemd op uw evenement en uw persoonlijke voorkeuren. Door nauw met u samen te werken, zorgen we ervoor dat het menu perfect aansluit bij uw visie en de gewenste sfeer van uw evenement.

We begrijpen ook dat voedselallergieën, intoleranties en speciale dieetwensen steeds vaker voorkomen. Daarom hebben we talloze opties beschikbaar om aan deze behoeften te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat iedereen, zonder uitzondering, kan genieten van onze heerlijke gerechten.

Wacht niet langer en laat Deena's Catering uw evenement naar nieuwe hoogten tillen. Met onze verfijnde gerechten en uitstekende service creëren we een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons bewijzen waarom we de perfecte partner zijn voor uw volgende evenement.

We kijken ernaar uit om samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen!

Geniet van een heerlijke wrap met een vleugje pit. Deze wrap is rijkelijk belegd met pittige filet, knapperige augurk en verse ui. Een perfecte combinatie van smaak en textuur voor een snelle en lekkere maaltijd.

Vegan

Wrap vegan

€ 4,50
Vegan

Wrap vegan

€ 4,50

Probeer een heerlijke wrap met een romige hummus spread. Deze wrap is gevuld met zachte avocado, zoete paprika en frisse komkommer. Een heerlijke vegetarische optie voor een gezonde en smakelijke maaltijd.

Wrap kip

€ 4,75

Wrap kip

€ 4,75

Verwen uzelf met een heerlijke wrap met een smeuïge knoflook-mayonaise. Deze wrap is belegd met malse kipfilet, knapperige sla, zoute kappertjes en sappige paprika. Een wrap vol smaak en kleur voor een verrukkelijke maaltijd.

Wrap eiersalade

€ 4,95

Wrap eiersalade

€ 4,95

Trakteer uzelf op een heerlijke wrap met een rijke eiersalade. Deze wrap is belegd met verse tomaat en knapperige sla. Een eenvoudige maar smakelijke wrap voor een lichte en voedzame maaltijd.

Wrap ham

€ 4,95

Wrap ham

€ 4,95

Laat u verleiden door een heerlijke wrap met een zachte roomkaas. Deze wrap is belegd met rauwe ham, frisse sla en komkommer. Een wrap met een heerlijke bite en een romige smaak voor een smeuïge maaltijd.

Wrap carpaccio

€ 5,25

Wrap carpaccio

€ 5,25

Verwen uzelf met een heerlijke wrap met een truffel-mayonaise. Deze wrap is belegd met rundercarpaccio, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten. Een wrap met een verfijnde smaak en een knapperige textuur voor een culinaire maaltijd.

Wrap zalm

€ 5,25

Wrap zalm

€ 5,25

Geniet van een heerlijke wrap met een smeuïge roomkaas. Deze wrap is belegd met gerookte zalm, frisse komkommer en dille. Een wrap met een luxe uitstraling en een heerlijke smaak voor een feestelijke maaltijd.