Luxe Hapjes

Ontdek de ideale partner voor uw volgende evenement - Deena's Catering!

Als het gaat om het verheffen van uw evenement naar een hoger niveau, zoekt u natuurlijk de beste cateraar. Zoek niet verder, want Deena's Catering staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw gasten te verrassen. Onze uitgebreide selectie Luxe Hapjes, Luxe Mini Broodjes, Salades en Wraps is zorgvuldig samengesteld met alleen de beste ingrediënten. We streven naar niets minder dan een smaakvolle en verfijnde culinaire ervaring voor u en uw gasten. Maar dit is slechts het begin van wat we te bieden hebben.

Bij Deena's Catering gaan we verder. We geloven in maatwerk en personalisatie, waarbij we een uniek menu samenstellen dat volledig is afgestemd op uw evenement en uw persoonlijke voorkeuren. Door nauw met u samen te werken, zorgen we ervoor dat het menu perfect aansluit bij uw visie en de gewenste sfeer van uw evenement.

We begrijpen ook dat voedselallergieën, intoleranties en speciale dieetwensen steeds vaker voorkomen. Daarom hebben we talloze opties beschikbaar om aan deze behoeften te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat iedereen, zonder uitzondering, kan genieten van onze heerlijke gerechten.

Wacht niet langer en laat Deena's Catering uw evenement naar nieuwe hoogten tillen. Met onze verfijnde gerechten en uitstekende service creëren we een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons bewijzen waarom we de perfecte partner zijn voor uw volgende evenement.

We kijken ernaar uit om samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen!

Luxe hapjes (20 st)

€ 35,00

Luxe hapjes (20 st)

€ 35,00

Bij één bestelling van onze "Luxe Hapjes" ontvangt u 20 verrukkelijke hapjes. Per 20 luxe hapjes kunt u 2 verschillende soorten kiezen.
Laat uw smaakpapillen dansen met een diverse selectie van hoogwaardige hapjes, perfect voor elke gelegenheid. Of u nu kiest voor hartige lekkernijen, verfijnde kaascombinaties of een mix van smaken, ons assortiment biedt een overvloed aan keuzes om aan uw wensen te voldoen. 

 

Amuses (20 st)

€ 62,00

Amuses (20 st)

€ 62,00

Met elke bestelling van onze "Amuses" krijgt u een assortiment van 20 heerlijke amuses. Per 20 amuses kunt u kiezen uit 2 verschillende soorten, waardoor uw culinaire ervaring op maat wordt samengesteld.
Laat uw smaakpapillen verrassen door onze ambachtelijk bereide amuses, elk zorgvuldig samengesteld met de fijnste ingrediënten. Of u nu kiest voor advocaat, kipsalade, carpaccio of zalm, ons assortiment biedt u keuzes om aan uw culinaire wensen te voldoen.

 

Bij elke bestelling van onze "Luxe Hapjes Vis" krijgt u maar liefst 20 heerlijke hapjes. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook nog eens kiezen uit 2 verschillende soorten, waardoor uw culinaire ervaring helemaal op maat wordt samengesteld.
Laat uw smaakpapillen verwennen met een scala aan verfijnde hapjes, stuk voor stuk bereid met de beste vissoorten en ingrediënten. Of u nu houdt van zalm, garnalen, of andere verrukkelijke zeevruchten, ons assortiment biedt u keuzes die uw smaak zeker zullen bevredigen.

Dessert schaal

€ 29,95

Dessert schaal

€ 29,95

Maak uw feest compleet met onze dessertschaal, gevuld met een assortiment heerlijke dessert hapjes! Laat uw gasten genieten van een smaakvolle variatie aan lekkernijen, perfect voor het afsluiten van een maaltijd of als traktatie tijdens een speciale gelegenheid.
De dessertschaal bevat een selectie van verrukkelijke hapjes.
Elke hap is een explosie van smaak en verfijning, waardoor uw gasten zich laten verwennen met een onvergetelijk dessertmoment.

 

  Vegan

  Vegan schaal

  € 17,50
  Vegan

  Vegan schaal

  € 17,50

  Trakteer uw gasten op een smaakvolle ervaring met onze schaal vol met 4 verschillende soorten smakelijke vegan hapjes. Perfect voor het delen en genieten van een diverse mix van heerlijke veganistische opties. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst, een feestje, of een speciale gelegenheid, deze vegan hapjesschaal voegt een culinair tintje toe aan elke gelegenheid.
  Laat uw smaakpapillen verrassen door een combinatie van plantaardige smaken. Deze schaal heeft voor elk wat wils.

  Partyschaal

  € 25,00

  Partyschaal

  € 25,00

  Maak uw feest compleet met onze schaal vol met 5 soorten heerlijke partyhapjes. Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag of een informele bijeenkomst, deze schaal biedt een smaakvolle variatie om uw gasten te verwennen.
  Laat uw gasten genieten van een assortiment van smaakvolle hapjes, zorgvuldig samengesteld voor een diverse en verrassende ervaring. Deze schaal heeft voor elk wat wils.  Tapasschaal

  € 25,00

  Tapasschaal

  € 25,00

  Trakteer uw gasten op een smaakvolle reis met onze schaal vol met 5 verschillende soorten smakelijke tapas. Perfect voor het delen en genieten van een diverse mix van heerlijke hapjes. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst, een feestje of een speciale gelegenheid, deze tapasschaal voegt een culinair tintje toe aan elke gelegenheid.
  Laat uw smaakpapillen verrassen door een combinatie van smaken, texturen en aroma's met een selectie van hoogwaardige tapas.

  Niets brengt mensen samen zoals de gezelligheid van Oer-Hollandse borrelhapjes. Onze smaakvolle selectie, geliefd bij ieder samenzijn, brengt een vleugje traditionele Hollandse gezelligheid naar elke gelegenheid.
  Onze Oer-Hollandse borrelhapjes zijn een feest voor de smaakpapillen. Perfect om te delen en te genieten met vrienden, familie of collega's. Onze assortiment belichaamt de rijke culinaire tradities van Nederland en laat uw gasten genieten van vertrouwde smaken met een moderne twist.