• altijd dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten

Laat Deena's uw Kerstdagen extra feestelijk maken

Met een heerlijk vers Kerstontbijt van Deena's maakt u uw Kerstdagen extra feestelijk. Alleen al om deze reden bestelt u het zorgvuldig door ons bereidde Kerstontbijt bij Deena's.
Hieronder kunt u kiezen uit het standaard Kerstontbijt en het Kerstontbijt Deluxe. Voor onze zakelijke klanten hebben wij bovendien het Business Luxe Kerstontbijt en de Business Kerstlunch Luxe samengesteld. Vanzelfsprekend kunt u als zakelijke klant ook gebruik maken van onze overige Kerstontbijten.

Wilt u iemand eens leuk verrassen? Of wilt u uw gezin en uzelf op Kerstochtend eens lekker verwennen? Laat Deena's dan een overheerlijk Kerstontbijt met dagverse producten voor u bereiden. Wij bezorgen uw prachtige Kerstontbijt op het door u gewenste adres binnen de regio Haaglanden. Online bestellen en het laten bezorgen is lekker makkelijk!

Wilt u Kerstontbijten en/of Kerstlunches op meerdere adressen laten bezorgen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Hebt u een voedselallergie of volgt u een dieet? Geen probleem! Meld het ons! Ook voor u zijn er talloze mogelijkheden.

Uitverkocht

Kerstontbijt

€ 32,95
Uitverkocht

Kerstontbijt

€ 32,95

 

Steeds meer wordt ons "Kerstontbijt" door meer en meer klanten als één van de meest belangrijke maaltijden tijdens de kerstdagen ervaren. Wij leveren dit overheerlijke ontbijt in een feestelijke in kerstsfeer opgemaakte cateringdoos.
Het "Kerstontbijt" bestelt u t/m 22 december tot uiterlijk 16.00 uur (zolang de voorraad strekt).

 

Uitverkocht

Kerstontbijt Deluxe

€ 41,95
Uitverkocht

Kerstontbijt Deluxe

€ 41,95

 

Onze bezorger belt graag bij u aan om u en uw gezin te verwennen met ons heerlijke en overdadige "Kerstontbijt Deluxe". Wij leveren dit prachtige luxe ontbijt in een feestelijke in kerstsfeer opgemaakte cateringdoos.


Het ''Kerstontbijt Deluxe'' bestelt u t/m 22 december tot uiterlijk 16.00 uur (zolang de voorraad strekt).

 

Uitverkocht

Business Luxe Kerstontbijt

€ 19,25
Uitverkocht

Business Luxe Kerstontbijt

€ 19,25

 

Wilt u gezellig met elkaar kerstfeest vieren? Dan is een ontbijtbuffet van Deena's de juiste keuze! In een handomdraai zet u een overheerlijk luxe kerstontbijt op tafel.
Wij leveren dit uitgebreide, luxe en feestelijk opgemaakte ontbijtbuffet met kerstservetten bij u af op disposable schalen en met disposable bestek.
Het "Business Luxe Kerstontbijt" bestelt u t/m 22 december tot uiterlijk 18:00 uur (zolang de voorraad strekt).
Te bestellen vanaf 5 personen.
Kosten:
5-15 personen p.p. € 19,25
16-30 personen p.p € 18,45
meer dan 30 personen p.p € 17,75

 

Uitverkocht

Business Kerstlunch Luxe

€ 24,95
Uitverkocht

Business Kerstlunch Luxe

€ 24,95

 

Ook dit jaar pakken wij weer op grootse wijze uit met onze "Business Kerstlunch Luxe". Deze betoverende lunch is te bestellen vanaf 6 personen. Desgewenst kan de "Business Kerstlunch Luxe" per persoon worden geleverd. 
Per persoon bestaat deze onovertroffen smakelijke "Business Kerstlunch Luxe" uit:
chocoladebroodje, pistolet filet americain, zacht broodje gezond ham/kaas, kerststol, stuk handfruit, doosje macarons, ¼ liter halfvolle melk, vers geperste jus d'orange en een kerstverrassing.
De "Business Kerstlunch Luxe" bestelt u t/m 22 december tot uiterlijk 18:00 uur (zolang de voorraad strekt).