Luxe Mini Broodjes

Ontdek de ideale partner voor uw volgende evenement - Deena's Catering!

Als het gaat om het verheffen van uw evenement naar een hoger niveau, zoekt u natuurlijk de beste cateraar. Zoek niet verder, want Deena's Catering staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw gasten te verrassen. Onze uitgebreide selectie Luxe Hapjes, Luxe Mini Broodjes, Salades en Wraps is zorgvuldig samengesteld met alleen de beste ingrediënten. We streven naar niets minder dan een smaakvolle en verfijnde culinaire ervaring voor u en uw gasten. Maar dit is slechts het begin van wat we te bieden hebben.

Bij Deena's Catering gaan we verder. We geloven in maatwerk en personalisatie, waarbij we een uniek menu samenstellen dat volledig is afgestemd op uw evenement en uw persoonlijke voorkeuren. Door nauw met u samen te werken, zorgen we ervoor dat het menu perfect aansluit bij uw visie en de gewenste sfeer van uw evenement.

We begrijpen ook dat voedselallergieën, intoleranties en speciale dieetwensen steeds vaker voorkomen. Daarom hebben we talloze opties beschikbaar om aan deze behoeften te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat iedereen, zonder uitzondering, kan genieten van onze heerlijke gerechten.

Wacht niet langer en laat Deena's Catering uw evenement naar nieuwe hoogten tillen. Met onze verfijnde gerechten en uitstekende service creëren we een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons bewijzen waarom we de perfecte partner zijn voor uw volgende evenement.

We kijken ernaar uit om samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen!

rakteer uw smaakpapillen op een feest van smaken met onze "Mini worstenbroodjes"! Bij elke bestelling ontvangt u maar liefst 30 van deze heerlijke broodjes, perfect voor elke gelegenheid.
Laat u verleiden door de knapperige korst en sappige vulling van onze mini worstenbroodjes. Of het nu gaat om een feestje, een bijeenkomst met vrienden, of gewoon een gezellige snacktijd, deze royale hoeveelheid zorgt ervoor dat er genoeg is om te delen en te genieten.


 

 

Luxe mini broodjes

€ 40,00

Luxe mini broodjes

€ 40,00

Bij elke bestelling van onze "Luxe Mini Broodjes" krijgt u een dozijn, oftewel 12, heerlijke broodjes. En als kers op de taart heeft u de mogelijkheid om uit 3 verschillende soorten beleg te kiezen, waardoor uw culinaire ervaring helemaal op maat wordt samengesteld.
Laat uw smaakpapillen verwennen met een gevarieerde selectie van hoogwaardig beleg en versgebakken mini broodjes. Of u nu gaat voor smeuïge kazen, delicaat vleeswaren, of een vegetarische optie, ons assortiment biedt u diverse keuzes om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Met elke bestelling van onze "Luxe Mini Broodjes Vis" ontvangt u een dozijn, oftewel 12, overheerlijke broodjes. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft u de vrijheid om uit 3 verschillende soorten visbeleg te kiezen, waardoor uw culinaire ervaring helemaal op maat wordt samengesteld.
Geniet van de verfijnde smaken van de zee met onze zorgvuldig samengestelde selectie visbeleg. Of u nu houdt van gerookte zalm, garnalencocktail of een andere smaakvolle visvariatie, ons assortiment biedt u diverse keuzes om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Mini sandwiches

€ 33,00

Mini sandwiches

€ 33,00

Bij elke bestelling van onze "Mini Sandwiches" ontvangt u een royaal aantal van 20 heerlijke sandwiches. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u uit maar liefst 4 verschillende soorten beleg kiezen, waardoor uw culinaire ervaring helemaal op maat wordt samengesteld.
Laat uw smaakpapillen verwennen met een gevarieerde selectie van hoogwaardig beleg tussen zachte mini broodjes. Of u nu gaat voor pittige kip, bacon cheese, of iets anders, ons assortiment biedt een breed scala aan keuzes om aan uw culinaire wensen te voldoen.

 

 

Mini bagels

€ 32,50

Mini bagels

€ 32,50

Bij elke bestelling van onze "Mini Bagels" ontvangt u een dozijn (12) mini bagels. Bovendien kunt u uit 3 verschillende soorten beleg kiezen per 12 mini bagels, waardoor u een gevarieerde en smaakvolle selectie kunt samenstellen.
Laat uw smaakpapillen verwennen met de heerlijke combinatie van zachte mini bagels en hoogwaardig beleg. Ons assortiment biedt diverse keuzes om aan uw culinaire voorkeuren te voldoen.