• altijd dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten

Hygiëne

In tegenstelling tot vele andere bedrijven in de voedingsbranche maken wij geen gebruik van maaltijdbezorgdiensten. Waarom niet? Omdat we de controle willen behouden over de kwaliteit en hygiëne van uw bestelling.

Ons toegewijde team van professionals is volledig getraind in hygiënepraktijken en werkt met de grootste zorg en aandacht aan uw bestellingen. U kunt gerust zijn, wetende dat uw gezondheid en welzijn onze hoogste prioriteit hebben.

Bij Deena's geloven we dat uw gemoedsrust net zo belangrijk is als de kwaliteit en smaak van onze producten. Daarom garanderen we dat u geen angst hoeft te hebben voor schadelijke bacteriën in uw bestelling. Onze strenge hygiënenormen en zorgvuldige processen zorgen ervoor dat uw bestelling schoon en veilig bij u wordt afgeleverd, zonder compromissen.

Hier zijn enkele van de hygiënenormen die we hanteren:

  • Persoonlijke hygiëne

Onze medewerkers begrijpen het belang van persoonlijke hygiëne en nemen dit uiterst serieus. Ze wassen regelmatig hun handen met zeep en warm water, vooral voor en na het hanteren van voedsel. Tijdens het samenstellen van uw bestelling dragen ze schone kleding en haarnetjes om verontreiniging te voorkomen. Het bedekken van (snij)wonden met waterdichte verbanden is een standaardprocedure om te zorgen voor een veilige werkomgeving.

  • Opslag van voedsel

We zorgen ervoor dat voedsel correct wordt opgeslagen om bederf te voorkomen. Rauw vlees en gevogelte worden bijvoorbeeld apart bewaard om kruisbesmetting te voorkomen. Onze opslagruimtes zijn schoon, goed georganiseerd en voldoen aan de voedselveiligheidsnormen. Hierdoor minimaliseren we het risico op ongedierte en mogelijke verontreiniging.

  • Reiniging en desinfectie

Het grondig reinigen en regelmatig desinfecteren van werkoppervlakken, keukengerei en apparatuur is van essentieel belang in ons bedrijf. We hanteren strikte schoonmaakprotocollen om de groei van bacteriën en andere ziekteverwekkers te voorkomen. Zelfs schoonmaakdoeken en sponzen worden regelmatig vervangen om een optimale hygiëne te waarborgen.

  • Reiniging en desinfectie van transportmaterieel

Niet alleen onze keuken en werkruimtes worden grondig gereinigd, maar ook het materieel waarmee we bestellingen vervoeren. Dit omvat transportvoertuigen en eventuele verpakkingen die in contact komen met voedsel. Door deze extra stap te nemen, zorgen we ervoor dat de voedselveiligheid vanaf het moment van bereiding tot aan de levering wordt gewaarborgd.

  • Temperatuurregeling

We hebben een strikte controle op de temperatuur waarop we voedsel bereiden en bewaren. Het correct koelen van voedsel helpt de groei van bacteriën te minimaliseren, terwijl het grondig opwarmen ervoor zorgt dat het voedsel de juiste interne temperatuur bereikt om eventuele ziekteverwekkers te doden. Dit proces zorgt voor veilige en smakelijke gerechten voor onze klanten.

Bij elke stap in ons proces, van de ontvangst van ingrediënten tot aan de uiteindelijke levering, houden we ons strikt aan deze hygiënenormen. Door deze maatregelen te implementeren, kunt u erop vertrouwen dat we uw gezondheid en welzijn serieus nemen en garanderen we de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid.

 

Kies voor Deena's - uw vertrouwde partner in kwaliteit, smaak èn hygiëne!