Hygiëne

bij Deena's gaat smaak hand in hand met hygiëne

In tegenstelling tot vele andere bedrijven in de voedingsbranche maken wij geen gebruik van maaltijdbezorgdiensten. Waarom niet? Omdat we de controle willen behouden over de kwaliteit en hygiëne van uw bestelling.

Ons toegewijde team van professionals is volledig getraind in hygiënepraktijken en werkt met de grootste zorg en aandacht aan uw bestellingen. U kunt gerust zijn, wetende dat uw gezondheid en welzijn onze hoogste prioriteit hebben.

Bij Deena's staan we voor uw gemoedsrust, net zozeer als voor de kwaliteit en smaak van onze producten. Wij garanderen u dat u zich geen zorgen hoeft te maken over schadelijke bacteriën in uw bestelling. Onze strikte hygiënenormen en zorgvuldige processen zorgen ervoor dat uw bestelling schoon en veilig bij u wordt afgeleverd, zonder enige concessie.

Een onmisbare partner in deze inspanningen is Reinland BV, een groothandel in schoonmaak- en hygiëneproducten in Den Haag. Dankzij de hoogwaardige producten van dit bedrijf kunnen we een onberispelijke levering van producten waarborgen.

Hier zijn enkele van de hygiënenormen die we hanteren:

 

 • Persoonlijke hygiëne

Onze medewerkers begrijpen het belang van persoonlijke hygiëne en nemen dit uiterst serieus. Ze wassen regelmatig hun handen met zeep en warm water. Tijdens het samenstellen van uw bestelling dragen ze schone kleding en haarnetjes om verontreiniging te voorkomen. Het bedekken van (snij)wonden met waterdichte verbanden is een standaardprocedure om te zorgen voor een veilige werkomgeving.
Wij hechten grote waarde aan voedselveiligheid en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling met de hoogste zorg en hygiëne wordt bereid. U kunt met een gerust hart genieten van onze producten, wetende dat we de strengste normen hanteren om uw welzijn te waarborgen.

 • Opslag van voedsel

We hechten de hoogste waarde aan de correcte opslag van voedsel om bederf te voorkomen en de veiligheid van onze producten te waarborgen. Onze toewijding aan voedselveiligheid strekt zich uit tot elk aspect van ons proces. Rauw vlees en gevogelte worden bijvoorbeeld zorgvuldig apart bewaard, en we zorgen ervoor dat er geen mogelijkheid is tot kruisbesmetting.

Onze opslagruimtes zijn niet alleen schoon, maar ook goed georganiseerd volgens strikte voedselveiligheidsnormen.

 • Reiniging en desinfectie

Het grondig reinigen en regelmatig desinfecteren van werkoppervlakken, keukengerei en apparatuur is van essentieel belang in ons bedrijf. We hanteren strikte schoonmaakprotocollen om de groei van bacteriën en andere ziekteverwekkers te voorkomen. Schoonmaakdoeken en sponzen worden regelmatig vervangen om een optimale hygiëne te waarborgen.
Onze medewerkers zijn opgeleid om uiterst zorgvuldig en grondig te werk te gaan bij het schoonmaken en desinfecteren van alle oppervlakken en keukengerei.

 • Reiniging en desinfectie van transportmaterieel

Niet alleen onze keuken en werkruimtes worden grondig gereinigd, maar ook het materieel waarmee we bestellingen vervoeren. Dit omvat transportvoertuigen en eventuele verpakkingen die in contact komen met voedsel. Door deze extra stap te nemen, zorgen we ervoor dat de voedselveiligheid vanaf het moment van bereiding tot aan de levering wordt gewaarborgd.

U kunt met een gerust hart genieten van onze gerechten, wetende dat we er alles aan doen om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

 • Temperatuurregeling

We hebben een strikte controle op de temperatuur waarop we voedsel bereiden en bewaren. Het correct koelen van voedsel helpt de groei van bacteriën te minimaliseren, terwijl het grondig opwarmen ervoor zorgt dat het voedsel de juiste interne temperatuur bereikt om eventuele ziekteverwekkers te doden. Dit proces zorgt voor veilige en smakelijke gerechten voor onze klanten. Onze keuken is uitgerust met nauwkeurige temperatuurregelingen om ervoor te zorgen dat al het voedsel op de juiste manier wordt bereid en bewaard.

   Bij elke stap in ons proces, van de ontvangst van ingrediënten tot aan de uiteindelijke levering, houden we ons strikt aan deze hygiënenormen.
   Door deze maatregelen te implementeren, kunt u erop vertrouwen dat we uw gezondheid en welzijn serieus nemen en garanderen we de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid.

   Kies voor Deena's. Uw vertrouwde partner in kwaliteit, smaak èn hygiëne!