Mini Broodjes

Bij ons draait alles om uw lunchvoorkeuren. Of u nu een bedrijf bent dat lunches op diverse locaties wil bezorgen, of een individu met speciale dieetwensen, wij hebben de oplossing. Onze aanpasbare broodjes worden zonder boter bereid, en we bieden diverse opties voor voedselallergieën, intoleranties en diëten. Neem contact op voor een offerte en ontdek hoe wij uw lunch succesvol kunnen maken. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Mini broodjes

€ 7,95

Mini broodjes

€ 7,95

Geniet van een verrukkelijke lunch met onze assortiment mini-broodjes! Ideaal voor een gezellig samenzijn, waarbij er voor ieder wat wils is. Bestelbaar vanaf 5 personen, waarbij elke persoon wordt verwend met maar liefst 3 mini-broodjes. Laat uw gasten genieten van een smaakvolle variatie, van hartig tot zoet, gepresenteerd in een perfect samengesteld assortiment. Maak van uw bijeenkomst een culinair festijn met onze heerlijke mini-broodjes die zorgen voor een feest van smaken en gezelligheid. Geniet van een weergaloze lunchervaring met onze luxe mini-broodjes catering! Speciaal samengesteld voor fijnproevers, bieden wij een smaakvolle selectie met hoogwaardige ingrediënten, waaronder romige brie, verfijnde carpaccio en nog veel meer verrassingen.
Laat uzelf en uw gasten verwennen met een culinair feestje voor de smaakpapillen. Perfect voor groepen vanaf 5 personen, elke deelnemer ontvangt een assortiment van 3 mini-broodjes, zorgvuldig bereid om aan elke culinaire verwachting te voldoen.Mini broodjes mix

€ 9,95

Mini broodjes mix

€ 9,95

Geniet van een verrukkelijke lunch met onze mix van mini broodjes! Deze mixvariant bevat heerlijke mini bagels, luxe mini broodjes en mini sandwiches. Perfect samengesteld voor een gevarieerde en smaakvolle ervaring. Deze lunch is beschikbaar vanaf 5 personen en u ontvangt 4 mini broodjes per persoon.
Laat uw smaakpapillen verwennen met de diversiteit aan smaken, texturen en ingrediënten. Of het nu gaat om de zachte bagels, luxe broodjes of de verfijnde mini sandwiches, deze mix zorgt voor een culinair hoogtepunt tijdens uw lunch.


Geniet van een verrukkelijke lunch met onze mix van mini broodjes! Deze variant bevat heerlijke mini bagels, luxe mini broodjes en luxe belegde mini sandwiches. Perfect samengesteld voor een gevarieerde en smaakvolle ervaring. Deze lunch is beschikbaar vanaf 5 personen en u ontvangt 4 mini broodjes per persoon.
Laat uw smaakpapillen verwennen met de diversiteit aan smaken, texturen en hoogwaardige ingrediënten. Of het nu gaat om de zachte bagels, luxe broodjes of de verfijnde mini sandwiches met luxe beleg, deze mix zorgt voor een culinair hoogtepunt tijdens uw lunch.

rakteer uw smaakpapillen op een feest van smaken met onze "Mini worstenbroodjes"! Bij elke bestelling ontvangt u maar liefst 30 van deze heerlijke broodjes, perfect voor elke gelegenheid.
Laat u verleiden door de knapperige korst en sappige vulling van onze mini worstenbroodjes. Of het nu gaat om een feestje, een bijeenkomst met vrienden, of gewoon een gezellige snacktijd, deze royale hoeveelheid zorgt ervoor dat er genoeg is om te delen en te genieten.


 

 

Mini bagels

€ 32,50

Mini bagels

€ 32,50

Bij elke bestelling van onze "Mini Bagels" ontvangt u een dozijn (12) mini bagels. Bovendien kunt u uit 3 verschillende soorten beleg kiezen per 12 mini bagels, waardoor u een gevarieerde en smaakvolle selectie kunt samenstellen.
Laat uw smaakpapillen verwennen met de heerlijke combinatie van zachte mini bagels en hoogwaardig beleg. Ons assortiment biedt diverse keuzes om aan uw culinaire voorkeuren te voldoen.


 

 

 

Mini sandwiches

€ 33,00

Mini sandwiches

€ 33,00

Bij elke bestelling van onze "Mini Sandwiches" ontvangt u een royaal aantal van 20 heerlijke sandwiches. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u uit maar liefst 6 verschillende soorten beleg kiezen, waardoor uw culinaire ervaring helemaal op maat wordt samengesteld.
Laat uw smaakpapillen verwennen met een gevarieerde selectie van hoogwaardig beleg tussen zachte mini broodjes. Of u nu gaat voor pittige kip, bacon cheese, of iets anders, ons assortiment biedt een breed scala aan keuzes om aan uw culinaire wensen te voldoen.