Contact

bij Deena's is klanttevredenheid niet slechts een belofte maar een garantie

Bij Deena's staan we altijd voor u klaar. Ons team is toegewijd om u te helpen met al uw vragen en verzoeken. Of u nu uw bestelling wilt aanpassen, een offerte wilt aanvragen, feedback wilt geven, of gewoon een vraag hebt, wij zijn er om u te ondersteunen.
We zijn 24/7 bereikbaar, zodat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht het tijdstip. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons contactformulier, per e-mail, telefoon of WhatsApp. We begrijpen hoe belangrijk uw tijd is en daarom reageren we zo snel mogelijk, met als doel om binnen 24 uur een reactie te geven.
Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om uw ervaring met ons zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken. Hebt u speciale wensen of vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om u te helpen.

Kijk in dit verband ook naar onze openingstijden om te zien wanneer u ons fysiek kunt benaderen. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u te mogen assisteren. 

■  E-mail

voor bedrijven en instellingen: zakelijk@deenas.nl 
voor particulieren: sales@deenas.nl 

■  Telefoon

Deena's: 06-21332087 

■  WhatsApp

Als er onverhoopt iets is misgegaan met uw bestelling en u wilt zo spoedig mogelijk geholpen worden, neem dan contact met ons op via WhatsApp. Ons team staat klaar om u te helpen.

■  Contactformulier 
Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die u ons verstrekt. Zie onze "Privacyverklaring".

Neem  ons e-mailadres op in uw contacten. Hierdoor voorkomt u dat een e-mail van ons in uw map "Ongewenst" of "Spam" terecht komt.