• altijd dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten

Verwen uw smaakpapillen met Deena's verse en heerlijke lunch

Ontdek waarom u uw lunch bij Deena's moet bestellen.

Bij Deena's gebruiken we alleen overheerlijke, dagverse producten, zodat u altijd kunt genieten van een heerlijke en gezonde lunch. Of u nu zin hebt in een klassiek broodje kaas of een verrassende, exotische smaakcombinatie, wij bieden een ruime keuze aan diverse soorten broodjes en beleg.

Als u uw bestelling voor 11.30 uur plaatst, bezorgen wij uw lunch nog dezelfde dag vóór 14.00 uur. En als u uw bestelling minimaal 24 uur van tevoren plaatst, kunt u in de bestelprocedure niet alleen de gewenste bezorgdatum, maar ook de gewenste bezorgtijd aangeven in het veld "Opmerkingen".

Bij Deena's maken we het bestellen van uw lunch zo gemakkelijk mogelijk. U kunt gemakkelijk extra beleg toevoegen aan uw broodje en uw bestelling online veilig betalen. Voor bedrijven en instellingen bieden we de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Bovendien hanteren we lage bezorgkosten en kunnen bedrijven en instellingen in overleg ook bestellen voor zaterdag en zondag. Kijk in dit verband naar onze informatie op onze pagina "Zakelijk".

Kies voor Deena's als u zeker wilt zijn van een overheerlijke, verse lunch die aan uw wensen voldoet. Bestel vandaag nog en ontdek waarom onze klanten steeds weer bij ons terugkomen.


Beste klant,

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 maart 2023 zijn we gesloten. Dit betekent dat u geen bestellingen kunt plaatsen die op deze dagen moeten worden bezorgd.

Als u al een bestelling hebt geplaatst voor deze dagen, kunt u erop vertrouwen dat deze gewoon doorgaat zoals gepland. Voor onze vaste klanten zal er geen verandering zijn in de levering van hun reguliere bestellingen.

We begrijpen dat dit voor sommige klanten enige ongemakken kan veroorzaken en we bieden u daarvoor onze excuses aan. We hopen echter op uw begrip en we kijken ernaar uit om u weer van dienst te kunnen zijn zodra we weer open zijn.

Met vriendelijke groet,
Het team van Deena's