• altijd dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten

Lunchpakketten

Onze prioriteit is het bieden van uitstekende service en kwaliteit aan onze klanten. Daarom serveren we al onze broodjes zonder boter, zodat u zelf de smaak kunt aanpassen naar uw voorkeur. Als extra service bieden we individueel verpakte lunchpakketten tegen een meerprijs aan, ideaal voor bedrijven en organisaties die lunches op meerdere locaties willen laten bezorgen. Als u voedselallergieën, intoleranties of dieetwensen heeft, laat het ons weten. Ons ruime assortiment aan opties is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw lunchervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe wij u kunnen helpen om de perfecte lunch te verzorgen voor uw bedrijf of organisatie.

Deze lunch is beschikbaar voor bestelling vanaf 6 personen en wordt gepresenteerd op een schaal. Voor elke persoon is inbegrepen: 2 zachte broodjes met standaard beleg uit ons assortiment, handfruit, een mini donut, halfvolle melk en vers geperste jus d'orange.

 

Deze lunch is beschikbaar voor bestelling vanaf 6 personen en wordt op een schaal geleverd. Voor elke persoon is inbegrepen: 2 luxe broodjes (zoals ciabatta, Italiaanse bol, etc.) met hoogwaardige vleeswaren uit ons assortiment, handfruit, een krentenbol, halfvolle melk en vers geperste jus d'orange.

Deze lunch is beschikbaar voor bestelling vanaf 3 personen en wordt op een schaal geleverd. Het omvat een krentenbol, een zacht bruin broodje met ham/kaas, een witte pistolet met filet americain, vers geperste jus d'orange en handfruit.

Deze lunch is beschikbaar voor bestelling vanaf 3 personen en wordt op een schaal geleverd. Het bevat een zacht wit broodje met kipfilet, een zacht bruin broodje met kaas, een witte pistolet met een gezonde combinatie van ham en kaas, vers geperste jus d'orange, handfruit en een plakje ontbijtkoek.