Lunchpakketten

Onze prioriteit is het bieden van uitstekende service en kwaliteit aan onze klanten. Daarom serveren we al onze broodjes zonder boter, zodat u zelf de smaak kunt aanpassen naar uw voorkeur. Als extra service bieden we individueel verpakte lunchpakketten tegen een meerprijs aan, ideaal voor bedrijven en organisaties die lunches op meerdere locaties willen laten bezorgen. Als u voedselallergieën, intoleranties of dieetwensen heeft, laat het ons weten. Ons ruime assortiment aan opties is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw lunchervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe wij u kunnen helpen om de perfecte lunch te verzorgen voor uw bedrijf of organisatie.

 

Ervaar het ultieme genot met ons Lunchpakket Business Basic, ontworpen voor zakelijke gelegenheden en teamvergaderingen. Dit lunchpakket is beschikbaar voor bestelling vanaf 6 personen en wordt op een schaal geleverd.
Voor elke persoon zijn de volgende verfijnde items inbegrepen:
2 zachte broodjes met een ruime keuze aan beleg uit ons assortiment, zodat elke gast zijn favoriete combinatie kan kiezen; vers handfruit voor een frisse en gezonde touch, perfect om de energie op peil te houden; een mini donut als zoete lekkernij; vers geperste jus d'orange voor een smaakvolle en vitamine-rijke toevoeging aan de maaltijd.

 

 

 

Ervaar het ultieme genot met ons Lunchpakket Business Luxe, ontworpen voor zakelijke gelegenheden en teamvergaderingen. Dit luxueuze lunchpakket is beschikbaar voor bestelling vanaf 6 personen en wordt op een schaal geleverd.
Voor elke persoon bieden wij een verfijnde selectie aan:
2 luxe broodjes, zoals ciabatta, Italiaanse bol, en meer, rijkelijk belegd met hoogwaardige vleeswaren uit ons assortiment;
vers handfruit voor een frisse en gezonde touch, perfect om de energie op peil te houden;
een krentenbol als smaakvolle toevoeging aan de maaltijd;
halfvolle melk voor een verfrissende drankoptie en vers geperste jus d'orange voor een smaakvolle en vitamine-rijke toevoeging aan uw lunch.

 

Lunchpakket basis

€ 11,50

Lunchpakket basis

€ 11,50

Ontdek een smaakvolle variatie met ons Lunchpakket Mix van ham, kaas en filet americain! Perfect voor een heerlijke lunch met collega's, vrienden of familie.
Dit lunchpakket is beschikbaar voor bestelling vanaf 5 personen en wordt gepresenteerd op een schaal voor het ultieme gemak. Geniet van een gevarieerde selectie, waaronder een sappige krentenbol, een zacht bruin broodje rijkelijk belegd met ham en kaas, en een witte pistolet met smeuïge filet americain.
Om de ervaring compleet te maken, serveren we vers geperste jus d'orange en heerlijk handfruit, zorgvuldig geselecteerd voor hun frisheid en smaak. Laat de Lunchpakket Mix uw lunchmoment verrijken met een combinatie van smaken die uw smaakpapillen zullen verwennen.

 

Lunchpakket luxe

€ 12,95

Lunchpakket luxe

€ 12,95

Ontdek een smaakvolle variatie met ons Lunchpakket Mix van kipfilet, kaas en gezond! Ideaal voor een heerlijke lunch met collega's, vrienden of familie.

Dit lunchpakket is beschikbaar voor bestelling vanaf 5 personen en wordt op een schaal geleverd voor ultiem gemak. Geniet van een gevarieerde selectie, waaronder een zacht wit broodje rijkelijk belegd met malse kipfilet, een zacht bruin broodje met smeuïge kaas, en een witte pistolet met een gezonde combinatie van ham en kaas.
Om de ervaring compleet te maken, serveren we vers geperste jus d'orange en heerlijk handfruit, zorgvuldig geselecteerd voor hun frisheid en smaak. En als zoete afsluiter krijgt u een smakelijk plakje ontbijtkoek.