• altijd dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten

Zakelijk

De werkdag gezamenlijk starten met een door Deena's met zorg samengesteld vers ontbijt. Niet alleen gezond en gezellig maar bovendien goed voor het versterken van de teamgeest.
Er zijn talloze redenen op te noemen waarom u uw ontbijten bij Deena's bestelt. Eén daarvan is, dat Deena's de ontbijten zeer zorgvuldig samenstelt en daarbij uitsluitend dagverse producten gebruikt.
Wilt u als bedrijf of organisatie ontbijten op meerdere afleveradressen laten bezorgen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Natuurlijk is het ook mogelijk om ontbijten uit het particuliere assortiment te bestellen.
We leveren het zakelijk ontbijtbuffet op wegwerp schalen en met wegwerp bestek en servies.
Zie ook onze pagina "Zakelijk".

Zijn er personen die een voedselallergie of een -intolerantie hebben of een dieet volgen? Geen probleem! Meld het ons! Ook voor hen zijn er talloze mogelijkheden.

Begin uw werkdag op de juiste manier met ons "Business Classic Ontbijt". Speciaal ontworpen voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. We bieden een heerlijk ontbijt om uw team te inspireren en de dag goed te beginnen.
Het ontbijt wordt geserveerd voor minimaal 5 personen en bevat een selectie van verse, hoogwaardige producten die zijn ontworpen om uw smaakpapillen te verwennen. Geniet van een glas verse jus d'orange en maak uw keuze uit onze zachte en harde mini-broodjes en roomboter croissants, die allemaal vers voor u zijn afgebakken.
Kies uit onze verschillende soorten zoet broodbeleg, verse vleeswaren en kaas om uw perfecte belegde broodje te maken. De gekookte eieren en vers fruit maken het ontbijt perfect om de dag goed te beginnen.

Kosten:
5-15 personen p.p. € 12,95
16-30 personen p.p. € 11,25
meer dan 30 personen p.p. € 10,55

Het "Business Comfort Ontbijt" is het ontbijt dat uw team echt een comfortabel gevoel geeft en hun dag een boost geeft.
Het ontbijt is speciaal samengesteld voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen en is beschikbaar voor minimaal 5 personen. Het omvat een heerlijke selectie van vers afgebakken mini-broodjes, waaronder zachte en harde broodjes, roomboter croissants en beschuit. De gekookte eieren en een scala aan zoet en hartig broodbeleg maken dit ontbijt compleet.
De verse vleeswaren en kaas zijn van de hoogste kwaliteit. Geniet van een verfrissend glas verse jus d'orange en het verse seizoenfruit. Kies voor het Business Comfort Ontbijt en ervaar de perfecte start van uw werkdag.

Kosten:
5-15 personen p.p. € 14,95
16-30 personen p.p. € 13,15
meer dan 30 personen p.p. € 12,85

Het "Business Luxe Ontbijt" is dé perfecte manier om uw werkdag goed te beginnen. Dit uitgebreide ontbijt is speciaal samengesteld voor de drukke professional die van luxe en gemak houdt.
Het ontbijt is beschikbaar vanaf 5 personen en bevat een heerlijke combinatie van zoete en hartige lekkernijen. Begin de dag met een glas verse jus d'orange en geniet van onze vers afgebakken mini-broodjes, zowel hard als zacht en roomboter croissants.
Voor de hartige trek serveren we gekookte eieren, diverse verse luxe vleeswaren en een smaakvolle brie. Maar ook voor de zoetekauw hebben we genoeg lekkers, zoals ontbijtkoek, muffins en divers zoet broodbeleg. Voor de liefhebbers van vers fruit, hebben we ook een ruime selectie van seizoensgebonden fruit.

Kosten:
5-15 personen p.p. € 18,45
16-30 personen p.p € 16,75
meer dan 30 personen p.p € 15,95

Vóór 18:00 uur besteld is de volgende ochtend op het werk.

Speciale wensen zijn tegen meerprijs bespreekbaar. U kunt dit aangeven op ons contactformulier.