Portfolio

verbeelding tot leven gebracht

Welkom op de portfolio-pagina van Deena's, waar creativiteit tot leven komt! Ons portfolio weerspiegelt de passie en toewijding waarmee we onze unieke producten realiseren.

 • Deena's Ontbijt - Lunch - Catering
Deena's Ontbijt - Lunch - Catering

Deena's is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het samenstellen en bezorgen van ontbijten en lunches en het verzorgen van cateringdiensten.
Vanuit onze vestiging in het sfeervolle Nootdorp verrassen we onze klanten met een uitgebreid assortiment aan verse, gezonde en smaakvolle gerechten. Met toewijding en vakmanschap bereiden we onze gerechten, waarbij we de nadruk leggen op de aspecten vers en voedzaam. 
Ontdek de verrukkelijke wereld van gezonde gastronomie en laat u door ons inspireren op weg naar een evenwichtige en bevredigende eetervaring.

 • Producten
Portfolio - Fruitsalades

Bij ons hebt u de keuze uit een breed scala aan smakelijke producten, waaronder heerlijke ontbijten, prachtige lunches en onovertroffen catering.
Ons uitgebreide lunchassortiment bestaat uit verrukkelijk belegde broodjes, verfrissende fruitsalades, verrassende lunchpakketten, prachtige lunchsalades, kleurrijke lunchschalen, verrukkelijke mini-broodjes en smaakvolle wraps.
Voor de catering beschikken we over een assortiment van overheerlijke luxe hapjes, smaakvolle luxe mini-broodjes, heerlijke ambachtelijke salades en prachtige wraps.

 • Verse ingrediënten

Wat al deze opties met elkaar delen, is dat we ze stuk voor stuk bereiden met uitsluitend verse ingrediënten, met veel liefde en met de grootst mogelijke zorg. Bij ons gaat culinaire creativiteit hand in hand met hoogwaardige kwaliteit. Geniet van een smaakvolle reis met onze zorgvuldig samengestelde producten, die niet alleen uw smaakpapillen laten dansen maar ook een visueel lust voor het oog zijn.
Of het nu gaat om een heerlijk ontbijt, een verfijnde lunch of een onvergetelijke cateringservice, wij streven er altijd naar om uw culinaire verwachtingen te overtreffen.
Laat ons uw smaakpapillen verwennen en ontdek de unieke culinaire wereld die wij te bieden hebben, gevuld met versheid, creativiteit en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

 • Cateringdiensten
Portfolio - Cateringdiensten

We verzorgen niet alleen overheerlijke ontbijten en lunches, maar bieden ook een vlotte en betrouwbare cateringdienst aan huis en op kantoor.
Onze cateringdienst is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Van smaakvolle ontbijten en lunches tot ongeëvenaarde luxe hapjes bij bijeenkomsten.
Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk detail met uiterste zorg wordt behandeld, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de ervaring.

 • Bezorgservice
Portfolio - Bezorgservice

De bezorging van uw bestelling besteden we niet uit aan bezorgdiensten. Hierdoor kunnen we de kwaliteit  van onze producten garanderen. Onze bezorgservice is snel, hygiënisch en betrouwbaar. 
Of het nu gaat om het leveren van een feestelijk banket voor een speciale viering of het bezorgen van heerlijke lunches voor een zakelijke bijeenkomst, we garanderen u een vlekkeloze, klantvriendelijke service en hanteren lage bezorgkosten.

 • Missie
Portfolio - Missie

Bij Deena's zijn we ervan overtuigd dat gezond eten allesbehalve saai hoeft te zijn. Ons streven is om onze klanten te verwennen met een scala aan verse, gezonde en smaakvolle gerechten die niet alleen voedzaam zijn, maar ook boordevol energie zitten. Onze culinaire experts omarmen de diversiteit van verse ingrediënten en combineren die op een creatieve manier om gerechten te creëren die niet alleen bijzonder smaakvol zijn, maar ook bijdragen aan een gezonde levensstijl. Of u nu op zoek bent naar lichte en voedzame opties of juist naar gerechten die u een energieboost geven, we hebben het allemaal.

 • Thema-ontbijten en -lunches
Portfolio - Thema-ontbijtenen -lunches

Vier bijzondere feestdagen, zoals bijvoorbeeld Valentijnsdag, Moeder- en Vaderdag, Pasen en Kerst, met onze speciale thema-ontbijten en -lunches.
Onze culinaire creaties brengen een extra feestelijke sfeer op deze speciale dagen, zodat u en uw dierbaren kunnen genieten van heerlijke gerechten in stijl.
Of u nu kiest voor liefdevolle lekkernijen op Valentijnsdag, uitgebreide paasontbijten met kleurrijke gerechten, of een feestelijke kerstlunch met smaakvolle verrassingen, we zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

 • Samenwerken
Portfolio - Samenwerken

Hebt u een smakelijk project in gedachten? Laten we samenwerken! Neem contact met ons op en ervaar hoe we uw culinaire visie tot leven kunnen brengen. We zijn we gespecialiseerd in het samenstellen en bezorgen van heerlijke ontbijten en lunches en het verzorgen van catering.
Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feestje thuis, of een andere speciale gelegenheid, we zorgen voor smaakvolle creaties die aan al uw wensen voldoen.
Ons toegewijde team staat klaar om met u samen te werken en een op maat gemaakte service te bieden die perfect past bij de sfeer en het doel van uw evenement.

 • Zakelijk

Zakelijke klanten kunnen in aanmerking komen voor exclusieve voordelen. Afhankelijk van een aantal voorwaarden kunnen deze voordelen bijvoorbeeld zijn:

 • factuurkorting
 • gratis bezorging
 • betalen op rekening
 • bestellen via meerdere kanalen
 • gratis account

Wilt u meer weten over onze producten en diensten schroom niet om contact met ons op te nemen.

 • Daarom kiest u voor Deena's
Portfolio - Waarom kiest u voor Deena's?
 • Verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten
 • Klantgerichte en creatieve service
 • Betrouwbare, snelle en hygiënische bezorgservice
 • Ongeëvenaarde culinaire ervaring
 • Betaalbare dienstverlening
 • Uitstekende contactmogelijkheden
 • Eenvoudige en gebruikersvriendelijke online bestelprocedure
 • Contact
Portfolio - Contact

Ons toegewijde team staat klaar om de finishing touch toe te voegen aan uw culinaire beleving en van uw evenement een smaakvol succes te maken. Of het nu gaat om een feest, zakelijke bijeenkomst of een andere speciale gelegenheid, wij zijn er om samen met u een op maat gemaakt culinair plan te creëren en uit te voeren.
Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Wij kijken ernaar uit om uw wensen te bespreken en samen met u te werken aan een onvergetelijke culinaire ervaring, waarvan u beslist geen spijt krijgt.