Salades

geniet van verse, ambachtelijke salades

Ontdek de ideale partner voor uw volgende evenement - Deena's Catering!

Als het gaat om het verheffen van uw evenement naar een hoger niveau, zoekt u natuurlijk de beste cateraar. Zoek niet verder, want Deena's Catering staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw gasten te verrassen. Onze uitgebreide selectie Luxe Hapjes, Luxe Mini Broodjes, Salades en Wraps is zorgvuldig samengesteld met alleen de beste ingrediënten. We streven naar niets minder dan een smaakvolle en verfijnde culinaire ervaring voor u en uw gasten. Maar dit is slechts het begin van wat we te bieden hebben.

Bij Deena's Catering gaan we verder. We geloven in maatwerk en personalisatie, waarbij we een uniek menu samenstellen dat volledig is afgestemd op uw evenement en uw persoonlijke voorkeuren. Door nauw met u samen te werken, zorgen we ervoor dat het menu perfect aansluit bij uw visie en de gewenste sfeer van uw evenement.

We begrijpen ook dat voedselallergieën, intoleranties en speciale dieetwensen steeds vaker voorkomen. Daarom hebben we talloze opties beschikbaar om aan deze behoeften te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat iedereen, zonder uitzondering, kan genieten van onze heerlijke gerechten.

Wacht niet langer en laat Deena's Catering uw evenement naar nieuwe hoogten tillen. Met onze verfijnde gerechten en uitstekende service creëren we een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons bewijzen waarom we de perfecte partner zijn voor uw volgende evenement.

We kijken ernaar uit om samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen!

Ontdek pure culinaire verrukking met onze Ambachtelijke Vleessalade. Met zorg bereid, combineert deze heerlijke mix ham, salami, romig gevulde eitjes en een verfijnde garnering. Een festijn voor uw smaakpapillen. Geleverd op handige wegwerpschalen.
Slechts € 8,00 per persoon, te bestellen vanaf 5 personen.

Betreed de wereld van ongeëvenaarde smaak met onze Ambachtelijke Luxe Vleessalade. Een perfecte symfonie van culinaire meesterwerken, met rosbief, ham, fricandeau en paté als de sterren van het podium. Verrijkt met romig gevulde eitjes en een verfijnde garnering, biedt deze ervaring een explosie van smaken.  Geleverd op handige wegwerpschalen.
Slechts € 11,00 per persoon, te bestellen vanaf 5 personen.