• uitsluitend dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten
  • nu online Deena's Kerstspecials

Over Ons

Wij zijn een jonge maar bovenal ambitieuze onderneming met een hartstochtelijke passie voor horeca.

Na meer dan 12 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende horeca-onderdelen hebben wij de stap gewaagd en zijn wij, met onze jarenlange ervaring in de rugzak, in november 2019 gestart met ons eigen bedrijf: "Deena's".

Ons bedrijf is gevestigd in Nootdorp. Van daaruit bezorgen wij globaal in de regio Haaglanden onze overheerlijke ontbijten en lunches aan bedrijven, instellingen en particulieren en voeren wij onze cateringdiensten uit.

Met onze jarenlange horeca-ervaring kunt u er bij ons van op aan, dat wij ieder evenement tot in de puntjes verzorgen.

Naast belegde broodjes en bagels voor de lunch en diverse ontbijtpakketten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onze cateringdiensten.

Bij ons treft u een uitgebreid assortiment aan van verse ontbijten en lunches, feestelijk getint of gewoon lekker klassiek. Voor diverse bedrijven en instellingen, maar ook voor vele particulieren verzorgen wij het ontbijt, de lunch en de catering.
De inkoop, het samenstellen, het bereiden en het bezorgen van onze producten doen wij volledig zelfstandig. Hierdoor staan wij garant voor onze kwalitatief hoogwaardige en verse producten.

Graag tot ziens, misschien wel bij u op het werk, bij u thuis of op een van uw recepties, feesten of partijen!