Over Ons

een verhaal van passie en toewijding

Het verhaal van Deena's begint bij Rinus en Dena, twee gedreven horecaondernemers die een diepgewortelde liefde voor gastronomie delen en een sterk verlangen hebben om u te verwennen met verfijnde smaken en culinaire hoogstandjes.

Met meer dan 12 jaar ervaring in verschillende facetten van de horeca, hebben we in 2019 besloten om "Deena's Ontbijt, Lunch & Catering" op te richten. Sindsdien heeft Deena's zich in rap tempo ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, dat ontbijten en lunches samenstelt en bezorgt en de catering verzorgt voor diverse evenementen, variërend van dynamische workshops en productieve vergaderingen tot doelgerichte bedrijfstrainingen en andere onvergetelijke bijeenkomsten.
Ons assortiment omvat een breed scala aan heerlijke ontbijtgerechten, smaakvolle lunchgerechten, handige lunchpakketten, frisse lunchsalades, verrukkelijke hapjes en nog veel meer. 
We zijn er trots op dat Deena's niet alleen gewaardeerd wordt vanwege de culinaire verfijning die we bieden, maar ook vanwege onze voortreffelijke service en persoonlijke aanpak.

Ons toegewijde team zet zich in om elke klant op een professionele en tegelijkertijd persoonlijke manier te bedienen. We beschouwen ons werk pas als geslaagd wanneer u met een tevreden glimlach terugkijkt op uw ervaring met Deena's.

Onze constante zoektocht naar topkwaliteit en uitstekende service heeft geleid tot de loyaliteit van talloze klanten in de regio Haaglanden. Hieronder vallen vooraanstaande overheidsinstellingen, gerenommeerde bedrijven en prestigieuze organisaties. De groei en ontwikkeling van ons bedrijf zet zich gestaag voort, met altijd het doel om u te blijven verrassen met unieke culinaire creaties van hoog niveau.

Of u nu thuis bent, op kantoor werkt of een bijzondere gelegenheid viert, we verwelkomen u met open armen als onze gewaardeerde klant. We streven er altijd naar om uw zintuigen te prikkelen en uw smaakpapillen te verwennen. Onze passie voor heerlijk eten en het bieden van uitmuntende service staan centraal in alles wat we doen.

Onze cateringdiensten zijn ongeëvenaard. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een jubileumviering of een andere speciale gelegenheid, wij staan klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen en te ondersteunen met culinaire hoogstandjes.

Bij Deena's draait het niet alleen om eten, maar ook om het creëren van mooie herinneringen en het delen van bijzondere momenten met uw dierbaren. 

We nodigen u graag uit om te ontdekken waarom Deena's de perfecte optie is om aan al uw culinaire wensen en eisen te voldoen. Laat ons u betoveren met onze smakelijke gerechten en persoonlijke service. We verheugen ons erop om u binnenkort te mogen verwelkomen.

Samen streven we ernaar om uw culinaire ervaring bij Deena's memorabel te maken.