• altijd dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten

Over Ons

Het verhaal van Deena's begint bij Rinus en Dena, twee gedreven horecaondernemers die een diepgewortelde liefde voor gastronomie delen en een sterk verlangen hebben om u te verwennen met verfijnde smaken en culinaire hoogstandjes.

Met meer dan 12 jaar ervaring in verschillende facetten van de horeca, hebben we in 2019 besloten om "Deena's Ontbijt, Lunch & Catering" op te richten. Sindsdien heeft Deena's zich in rap tempo ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf dat ontbijten en lunches samenstelt en bezorgt en de catering verzorgt voor diverse gebeurtenissen, variërend van dynamische workshops en productieve vergaderingen tot levendige evenementen, doelgerichte bedrijfstrainingen en andere onvergetelijke bijeenkomsten. Ons assortiment omvat een breed scala aan heerlijke ontbijtgerechten, smaakvolle lunchgerechten, handige lunchpakketten, frisse lunchsalades en nog veel meer.

We zijn er trots op dat Deena's niet alleen gewaardeerd wordt vanwege de culinaire verfijning die we bieden, maar ook vanwege onze voortreffelijke service en persoonlijke aanpak. Ons toegewijde team zet zich in om elke klant op een professionele en tegelijkertijd persoonlijke manier te bedienen. We beschouwen ons werk pas als geslaagd wanneer u met een tevreden glimlach terugkijkt op uw ervaring met Deena's.

Onze constante zoektocht naar topkwaliteit en uitstekende service heeft geleid tot de loyaliteit van talloze klanten in de regio Haaglanden. Hieronder vallen vooraanstaande overheidsinstellingen, gerenommeerde bedrijven en prestigieuze organisaties. De groei en ontwikkeling van ons bedrijf zet zich gestaag voort, met altijd het doel om u te blijven verrassen met unieke culinaire creaties van hoog niveau.

Of u nu thuis bent, op kantoor werkt of een speciale gelegenheid viert, we kijken er vol enthousiasme naar uit om u als gewaardeerde klant te mogen verwelkomen. Laat u betoveren door onze onweerstaanbare ontbijten, uitmuntende lunches en ongeëvenaarde cateringdiensten. Ontdek zelf waarom Deena's dé ideale keuze is om aan al uw culinaire verlangens en eisen te voldoen.

Samen streven we ernaar om uw culinaire ervaring bij Deena's memorabel te maken.