• altijd dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten

Over Ons

Bij Deena's draait alles om hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Het verhaal begint bij de oprichters, Rinus en Dena, met een passie voor het samenstellen en verzorgen van heerlijke ontbijten, prachtige lunches en het tot in de kleinste details verzorgen van de catering. Na meer dan 12 jaar ervaring in verschillende aspecten van de horeca besloten ze hun eigen bedrijf op te richten om hun creativiteit en liefde voor eten te kunnen uitdragen. Met een schat aan kennis en ervaring staan zij garant voor kwalitatief hoogwaardige producten.

In 2019 openden we onze deuren in de regio Haaglanden. Ons bedrijf groeide al snel uit tot een populaire hotspot. Of het nu gaat om workshops, vergaderingen, evenementen, bedrijfstrainingen of andere bijeenkomsten, bij Deena's vindt u een uitgebreid assortiment van dagverse ontbijten, vers belegde broodjes, lunchschalen, lunchpakketten, mini broodjes, bagels, maaltijdsalades, wraps en veel meer!

We hechten niet alleen veel waarde aan het serveren van lekker eten, maar zeker ook - en beslist niet op de laatste plaats - aan het bezorgen van een tevreden gevoel bij onze klanten. Ons team zorgt ervoor dat elke klant op een persoonlijke en professionele manier wordt geholpen en met een brede glimlach op zijn gezicht aan Deena's terugdenkt.

We geloven in de kracht van verse, gezonde en voedzame voeding. Daarom werken we uitsluitend met de beste en meest verse ingrediënten en maken we onze producten dagelijks vers klaar. Of het nu gaat om een basis ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreide luxe catering, klanten kunnen erop vertrouwen dat we alles met veel liefde en aandacht bereiden.

Ons streven naar hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service heeft ertoe geleid dat we al vele trouwe klanten in de regio Haaglanden hebben mogen verwelkomen, waaronder diverse overheden, bedrijven en organisaties. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en vernieuwen om onze klanten te blijven verrassen met nieuwe en unieke producten.

Of het nu bij u thuis, op het werk of op een van uw recepties, feesten of partijen is, we kijken er naar uit om u als klant te mogen verwelkomen, zodat ook u kunt genieten van onze heerlijke ontbijten, prachtige lunches en ongeëvenaarde catering.

Misschien komen we elkaar binnenkort tegen, bij u thuis, op het werk, of wellicht tijdens een van uw feestelijke gelegenheden.