Webshop » Catering

Catering

Bent u op zoek naar een cateraar voor een feestje, bedrijfsborrel of ander (zakelijk) evenement? Wij van Deena’s Lunch & Catering hebben een uitgebreid assortiment aan hapjes, salades en broodjes. Daarnaast verzorgen wij ook catering op maat, dus wilt u iets samenstellen wat niet in ons assortiment staat?
Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag persoonlijk en natuurlijk geheel vrijbijvend!

Wij hebben jarenlange ervaring in horeca en dienstverlening dus verzorgen wij uw wensen tot in de puntjes. Wij stellen onze klant graag centraal. Tenslotte is het úw feest en wij helpen u graag dit feest volledig aan uw wensen te laten voldoen zodat u er met veel plezier en in alle tevredenheid op kunt terugkijken.
Op het gebied van catering is bijna alles mogelijk bij Deena’s Lunch & Catering. Van Hollandse hapjes tot heerlijke luxe mini broodjes op de zaak of thuis.  
Wij bezorgen uw bestelling in Den Haag en omstreken. U kunt dus voor iedere locatie met ieder evenement gebruikmaken van onze cateringservice.

Ons motto is: iedere gelegenheid is uniek en vraagt zijn eigen invulling. Omdat wij niet met arrangementen werken, zijn de mogelijkheden voor catering bijna onbeperkt.

Schroom dus zeker niet om uw wensen en ideeën kenbaar te maken! Wij van Deena’s Lunch & Catering gaan graag voor en met u aan de slag.
Bij onze catering kunt u kiezen uit bezorging bij uw thuis, zakelijk adres (of op een andere locatie).
Wij presenteren alles op wegwerpschalen.
Bezorging is vanaf een bepaald bestedings- bedrag gratis. Bestel uw catering bij Deena’s Lunch & Catering en wij bezorgen het op kantoor, gewoon bij u thuis of elders op locatie.

U kunt online bij ons uw bestelling plaatsen. Indien u liever persoonlijk uw bestelling wilt plaatsen dan zij wij telefonisch van dinsdag t/m zaterdag tussen 08.30 uur en 14.00 uur bereikbaar op +31(0)621332087.
Wij zijn ook via Whatsapp te bereiken!
Voor een offerte op maat verzoeken wij u via e-mail (info@deenas.nl) contact met ons op te nemen of via het digitale contactformulier.


    Loading...