Feestdagen

feestdagen in stijl met Deena's smaakvolle lekkernijen

Bij Deena's koesteren we feestelijke momenten en willen we ervoor zorgen dat u deze op een onvergetelijke manier kunt vieren. Daarom stellen we speciale ontbijten samen, die perfect passen bij de vreugde en gezelligheid van die bijzondere gelegenheden.

Ontbijten bij familiefeestdagen

Op onze pagina "Ontbijt Particulieren" vindt u ons assortiment van ontbijten bij familiefeestdagen:

 • Familie-ontbijt
  Breng onvergetelijke tijd door met uw dierbaren en geniet van ons heerlijke familie-ontbijt.
 • Kraamontbijt
  Vier de komst van een nieuw leven met een kraamontbijt vol lekkernijen.
 •  Liefdesontbijt
  Verwen uw geliefde met een romantisch ontbijt vol smakelijke verrassingen.
 • Verjaardagontbijt
  Maak van een verjaardag een feest met ons ongeëvenaarde verjaardagontbijt.

Ontbijten en lunches bij landelijke feestdagen

Tijdens landelijke feestdagen bieden we speciale thema-ontbijten aan die perfect aansluiten bij de viering van die feestdagen:

 • Kerstmis met Deena's; Een betoverende beleving

Kerstmis is een tijd van warmte en samenzijn. Bij Deena's maken we deze feestdagen nog specialer met onze prachtige kerstontbijten. Het is de perfecte manier om uw dag te beginnen en in de kerstsfeer te komen.

Zakelijke klanten bieden we de mogelijk om te genieten van onze heerlijke "Business Luxe Kerstlunch" (vanaf 6 personen).

 • Moederdag en Vaderdag; Een speciale traktatie voor speciale mensen

Voor Moederdag en Vaderdag hebben we ontbijten die u kunt delen met de belangrijkste mensen in uw leven.
Laat uw ouders zien hoeveel u om hen geeft door samen te genieten van heerlijk eten.

 • Pasen bij Deena's; Het grote ei-vent

Met Pasen brengen we de vreugde van het voorjaar naar uw bord met onze paasontbijten. Voor deze paasontbijten hebben we ook speciale gerechten die u niet wilt missen. Het wordt een heus 'ei-vent' bij Deena's!

 • Valentijn bij Deena's; Liefde gaat door de maag

Op Valentijnsdag zorgen we ervoor dat uw geliefde zich speciaal voelt met onze romantische ontbijten. Trakteer uzelf en uw partner op zoete lekkernijen en hartverwarmende gerechten. Vergeet niet om ruim van tevoren te bestellen, want Deena's speciale Valentijnsontbijten zijn erg gewild!

Met Deena's speciale ontbijten maakt u van deze feestdagen onvergetelijke, prachtige herinneringen. Geniet van heerlijke ontbijten en de warme sfeer die deze bijzondere tijden met zich meebrengen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en om u van dienst te zijn!

Bezorggebied

U kunt de ontbijten  en  bestellen en laten bezorgen (en zakelijke klanten de kerstlunch) in de regio's Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Delft, Den Haag, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Stompwijk, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Zoetermeer.

Tijdens bijzondere dagen en feestdagen bezorgen we een ruimer gebied en in geheel Den Haag. Kijk op onze pagina "Bezorgen" voor exacte informatie over ons bezorggebied.

Mis geen enkel feestelijk moment en houd de website in de gaten

Bij Deena's hechten we veel waarde aan het vieren van ieder moment, hoe klein of groot ook. Wanneer de feestdagen dichterbij komen, willen we u van harte uitnodigen om onze website nauwlettend in de gaten te houden voor aankondigingen en gedetailleerde informatie over onze speciale thema-ontbijten. We adviseren u ten zeerste om niet te lang te wachten met het bestellen van deze geliefde ontbijten, want ze vliegen de deur uit. Grijp uw kans om te genieten van deze heerlijke ontbijten en om met Deena's uw feestdagen extra bijzonder te maken.

Bij Deena's draait alles om het delen van vreugde en lekker eten.