Veelgestelde vragen

direct antwoord op uw vragen

Hebt u vragen over uw bestelling, kosten of andere zaken? Mogelijk vindt u het antwoord hieronder al. We doen er alles aan om onze veelgestelde vragen en antwoorden actueel te houden, zodat u snel en eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt.

Onze klantenservice is toegewijd om u op de best mogelijke manier te helpen en we streven ernaar uw ervaring met ons zo soepel en aangenaam mogelijk te maken.

Of het nu gaat om een bestelling die u onlangs heeft geplaatst, vragen over de kosten of betaling, of andere gerelateerde kwesties, wij staan klaar om u te ondersteunen. Onze uitgebreide Veelgestelde vragen-sectie biedt antwoorden op de meest gestelde vragen, zodat u snel verder kunt.

Mocht u echter iets niet kunnen vinden of als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons handige contactformulier. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren en zal zijn uiterste best doen om al uw vragen en zorgen zo snel en efficiënt mogelijk te beantwoorden. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we zijn er om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons vlekkeloos verloopt.

We zijn er om u te helpen en we kijken ernaar uit om van u te horen. Bedankt voor uw vertrouwen in onze service.

Producten
Kan ik een product bestellen zonder een specifiek ingrediënt?
Als er om welke reden dan ook bepaalde ingrediënten zijn die u niet wenst te ontvangen, zoals vanwege religieuze overtuigingen, allergieën of dieetwensen, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces in het veld "Opmerkingen". Indien u te maken hebt met voedselallergieën, intoleranties of als u een speciaal dieet volgt, laat het ons alstublieft weten. We hebben diverse oplossingen beschikbaar, zodat u toch van onze producten kunt genieten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt of speciale wensen wilt bespreken. We staan klaar om u te assisteren!
Kan ik iets bestellen voor een speciale gelegenheid?
Wij bieden een scala aan themaontbijten voor diverse speciale gelegenheden, zoals verjaardagen en Moederdag. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment aan hapjes en broodjes die geschikt zijn voor catering. Als u op zoek bent naar iets bijzonders voor uw gebeurtenis, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en samen met u te brainstormen over de mogelijkheden om uw bestelling nog meer memorabel te maken.
Als ik meerdere producten heb besteld, worden deze dan apart verpakt?
Wanneer u meerdere producten bestelt, streven we ernaar om deze zo veel mogelijk samen te verpakken om het milieu te ontzien. Hierbij houden we rekening met de aard van de producten en zorgen we voor een veilige en hygiënische verpakking. Uw bestelling kan dus in één pakket geleverd worden, maar soms kan het voorkomen dat bepaalde producten apart verpakt moeten worden vanwege hun kwetsbaarheid. Ons doel is om uw bestelling op een efficiënte en duurzame manier te verpakken.
Bestellen
Ik ben niet zo bekwaam in online bestellen. Is het mogelijk om mijn bestelling telefonisch door te geven?
Wij begrijpen dat niet iedereen zich even comfortabel voelt bij het plaatsen van een online bestelling. Geen zorgen, u kunt ons ook telefonisch bereiken om uw bestelling door te geven. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling door te geven via ons contactformulier op de website. Zodra u uw bestelling aan ons doorgeeft, zullen wij deze invoeren in ons bestelsysteem. U ontvangt dan van ons een bevestigingsmail met een betaallink. Houd er rekening mee dat onze bevestigingsmail soms in de map "Spam" of "Ongewenst" van uw e-mailprogramma terecht kan komen. Om dit te voorkomen, raden wij aan ons e-mailadres toe te voegen aan uw contacten. Onze klantenservice is bereikbaar via de telefoon op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. Aarzel niet om contact op te nemen; we staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.
Is het mogelijk om mijn bestelling aan te passen?
Als u om welke reden dan ook wijzigingen wilt aanbrengen aan uw bestelling, is dit mogelijk tot één dag voor de geplande bezorgdatum, tot 18:00 uur. Via ons cointactformulier op de website kunt u uw gewenste wijzigingen aan ons doorgeven. Geef duidelijk aan welke aanpassingen u wenst voor uw bestelling. Wij zullen uw verzoek zo snel mogelijk verwerken en u informeren of de voorgestelde wijzigingen haalbaar zijn. Mochten er extra kosten verbonden zijn aan de wijziging, dan zullen wij u hierover eveneens op de hoogte stellen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt over het aanpassen van uw bestelling. We staan klaar om u verder te helpen.
Wat moet ik doen als ik geen bevestigingsmail heb ontvangen?
Het kan voorkomen dat onze bevestigingsmail onbedoeld in uw e-mailprogramma in de map "Spam" of "Ongewenst" terechtkomt. Om dit te voorkomen, adviseren wij u ons e-mailadres in uw e-mailprogramma toe te voegen aan uw contacten. Indien u geen bevestigingsmail hebt ontvangen, raden wij u aan eerst in uw e-mailprogramma de map "Spam" of "Ongewenst" te controleren. Als de bevestigingsmail hier niet te vinden is, aarzel dan niet om via het contactformulier op onze website contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen en te assisteren.
Is het mogelijk om mijn bestelling te annuleren?
Wij begrijpen dat situaties kunnen ontstaan waardoor u een bestelling wilt annuleren. Als u een bestelling wilt annuleren, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. In de meeste gevallen kunnen we de bestelling kosteloos voor u annuleren als deze nog niet klaar staat voor bezorging. Houd er echter rekening mee dat annuleren niet meer mogelijk is als de bestelling al onderweg is of als de bezorging gepland staat voor dezelfde dag. Als u verdere vragen hebt of speciale verzoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. We staan voor u klaar om te helpen.
Herdenkingsbijeenkomst
Kunnen jullie helpen bij het organiseren van een her­den­kings­bij­een­komst?
Bij Deena's begrijpen we dat het overlijden van een dierbare een uiterst emotionele gebeurtenis is. We willen u graag ondersteunen bij het organiseren van een herdenkingsbijeenkomst en bieden daarbij onze cateringdiensten aan. Of u nu behoefte hebt aan verse broodjes voor een intieme samenkomst, smaakvolle sandwiches voor een afscheidslunch, of een assortiment aan kleine hapjes voor een herdenkingsbijeenkomst, we staan klaar om deze voor u te bereiden.
We begrijpen dat elk afscheid uniek is, daarom staan we open voor specifieke wensen en vragen. Neem contact met ons op zodat we samen kunnen zorgen voor een passende catering voor uw bijeenkomst.
Laat ons de details verzorgen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is, namelijk het samenzijn, het elkaar tot steun zijn en het delen van herinneringen met uw familie en vrienden.
Bij Deena's staan we klaar om uw afscheidsbijeenkomst met respect en zorg te ondersteunen.
Betalen
Wat moet ik doen als mijn betaling niet is gelukt?
Indien uw betaling niet succesvol is verlopen, raden wij u aan om eerst te controleren of het bedrag van uw bestelling daadwerkelijk van uw rekening is afgeschreven. Als dit niet het geval is, kunt u het gerust opnieuw proberen. Mocht het bedrag echter wel van uw rekening zijn afgeschreven en mocht de betaling nog steeds niet gelukt zijn, neem dan via ons contactformulier contact met ons op. Wij staan klaar om samen met u te bekijken hoe we uw bestelling kunnen verwerken en eventuele problemen met de betaling kunnen oplossen.
Er is twee keer een bedrag van mijn rekening afgeschreven. Wat kan ik hieraan doen?
Indien er per ongeluk twee keer het bedrag van uw rekening is afgeschreven, is er waarschijnlijke is mis gegaan bij de betaalprovider. Wij verzoeken u vriendelijk om onmiddellijk via ons contactformulier contact met ons op te nemen. We zetten ons in om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en het teveel betaalde bedrag aan u terug te storten.
Bezorgen
Wat is jullie bezorggebied?
Wij bezorgen in de regio Haaglanden, waaronder Pijnacker-Nootdorp, Delft, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Berkel en Rodenrijs, Den Haag en Leidschenveen-Ypenburg. Voor meer informatie kunt u onze "Bezorgen" pagina raadplegen. Als u buiten ons bezorggebied woont, nodigen wij u uit om via ons contactformulier contact met ons op te nemen. Het is mogelijk dat onze bezorgcapaciteit is bereikt. In dat geval adviseren wij u om een andere datum te selecteren.
Hoe is de bezorgtermijn tijdens feestdagen en bijzondere dagen?
Tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren en Kerst, en op bijzondere dagen zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Sinterklaas, bieden wij de mogelijkheid om bij het bestellen van een ontbijt een tijdslot te kiezen. Als u naast een regulier ontbijt ook een van onze speciale ontbijtopties bestelt, worden beide bestellingen gezamenlijk afgeleverd. We streven ernaar uw ontbijt binnen het door u gekozen tijdslot te bezorgen, maar het kan voorkomen dat de bezorging eerder of later in de ochtend plaatsvindt. Bij bestellingen met betrekking tot lunch en catering kunt u eveneens een bezorgtijd kiezen, maar deze dient als een indicatief tijdstip te worden beschouwd. We vragen om uw begrip hiervoor.
Nemen jullie contact met ons op als de bezorging vertraagd is?
In het geval van onverwachte omstandigheden die ons beletten om op tijd te bezorgen, zoals verkeersopstoppingen of wegomleidingen, zullen we onmiddellijk contact met u opnemen indien we verwachten dat de bezorging meer dan 10 minuten later zal plaatsvinden dan de oorspronkelijk gewenste bezorgtijd.
Kunnen jullie ook bezorgen op recreatieparken en vakantieparken?
Wij bieden bezorging aan op recreatieparken en vakantieparken. Onze bezorger zal uw bestelling tot aan de receptie van het park bezorgen. Het is echter belangrijk dat de ontvanger aanwezig is bij de receptie om de bestelling in ontvangst te nemen.
Is het mogelijk om mijn bestelling op een ander adres te laten bezorgen?
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Tijdens het bestelproces kunt u uw eigen gegevens invoeren bij de factuurgegevens, en daarna hebt u de mogelijkheid om een apart bezorgadres op te geven.
Is het mogelijk om mijn bestelling als verrassing anoniem te laten bezorgen?
In de meeste gevallen bezorgen wij alle bestellingen anoniem. U kunt tijdens het bestelproces in het veld "Opmerkingen" aangeven dat het een verrassing betreft en dat u graag anoniem wilt blijven. Wij zullen ervoor zorgen dat uw wensen worden gerespecteerd.
Zakelijke klanten
Kan ik een offerte aanvragen als ik meerdere producten wil afnemen?
Dat is zeker mogelijk voor zakelijke klanten die grotere bestellingen willen plaatsen. We nodigen u uit om via ons contactformulier contact met ons op te nemen, zodat we u verder kunnen assisteren. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze zakelijke pagina. We staan klaar om u te helpen!
Kan ik specifieke artikelen laten leveren bij het zakelijk ontbijt en/of lunchpakket?
In dergelijke situaties vragen wij u vriendelijk om uw specifieke wensen via ons contactformulier aan ons kenbaar te maken. We zullen graag samen met u onderzoeken of we aan uw wensen kunnen voldoen, en zo ja, op welke manier. U kunt ook onze zakelijke pagina raadplegen voor meer gedetailleerde informatie. We kijken ernaar uit om u van dienst te kunnen zijn.
Is het mogelijk om ontbijten en/of lunches op meerdere adressen te laten bezorgen?
Voor bedrijven en organisaties is dit zeker mogelijk. Voel u vrij om via ons contactformulier contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Voor meer details kunt u ook een kijkje nemen op onze zakelijke pagina. We staan klaar om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden.
Klantenservice
Hoe en wanneer kan ik jullie bereiken?
U hebt verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Als u snel een antwoord wenst, raden we aan om ons te bellen tijdens onze kantooruren van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 uur tot 17.30 uur. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Op werkdagen streven we ernaar om nog dezelfde dag te reageren op uw bericht.