Vaderdag (zondag 16 juni 2024)

laat vader zich speciaal voelen met een speciaal vaderdagontbijt

Laat uw vader zich op Vaderdag speciaal voelen en verras hem met een overheerlijk en dagvers Vaderdagontbijt van Deena’s.

Ons ontbijt is de perfecte manier om uw waardering en liefde te tonen aan uw vader. Bij Deena’s stellen we het ontbijt namelijk zeer zorgvuldig en met liefde samen en gebruiken we uitsluitend verse producten van de hoogste kwaliteit.

Ons Vaderdagontbijt is niet zomaar een ontbijt. Het is een feestje op zich! Het ontbijt bestaat uit luxe broodjes, heerlijk beleg, vers fruit en nog veel meer lekkers.

Wij bezorgen uw Vaderdagontbijt graag op het door u gewenste adres in de regio Haaglanden. U kunt eenvoudig online bestellen. Als u ontbijten op meerdere adressen wilt laten bezorgen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bij Deena's houden we rekening met uw wensen. Zijn er personen met een voedselallergie, een intolerantie of die een speciaal dieet volgen? Geen probleem! Wij passen het Vaderdagontbijt graag voor hen aan. 

Gun uw vader een fantastische en smaakvolle start van de dag met een Vaderdagontbijt van Deena's. 

Bestel nu en maak Vaderdag onvergetelijk. 

Vaderdagontbijt

€ 31,95

Vaderdagontbijt

€ 31,95

Verwen uw vader op Vaderdag met ons heerlijke "Vaderdagontbijt". Ons "Vaderdagontbijt" is speciaal samengesteld om uw vader te laten genieten van een ontspannen en smakelijke ochtend.
Ons "Vaderdagontbijt" bestaat uit een assortiment van verse broodjes, croissants, beleg en zoetigheden. Daarnaast serveren we verse sapjes, koffie en thee.
Maak uw vaderdagcadeau compleet met een persoonlijke boodschap op een speciaal kaartje bij het "Vaderdagontbijt" om de verrassing nog groter te maken.
Bestel nu ons "Vaderdagontbijt" en maak van Vaderdag een onvergetelijke dag voor uw vader.

 

 

Op zoek naar iets extra speciaals voor uw vader op Vaderdag? Dan is ons "Vaderdagontbijt deLuxe" de perfecte keuze. Ons "Vaderdagontbijt deLuxe" is de ultieme verwennerij en biedt een luxueuze ervaring voor uw speciale vader.
Ons "Vaderdagontbijt deLuxe" bevat een heerlijke selectie van versgebakken broodjes en croissants, luxe beleg en verse vruchten. Geniet van de frisse smaken van seizoensgebonden fruit. En natuurlijk ontbreken de verse sappen en warme dranken niet.
Verras uw vader met ons "Vaderdagontbijt deLuxe" en maak zijn dag extra bijzonder. Voeg een persoonlijke boodschap toe op een speciaal kaartje bij het ontbijt voor een nog grotere verrassing.
Bestel nu ons "Vaderdagontbijt deLuxe" en geef uw vader de luxe verwennerij die hij verdient!