• uitsluitend dagverse producten
  • 7 dagen per week bezorging
  • voor bedrijven en particulieren
  • lage bezorgkosten
  • nu online Deena's Kerstspecials

Met een Vaderdagontbijt van Deena's wordt Vaderdag pas écht een feest !

Wilt u dit jaar op Vaderdag uw (schoon)vader en misschien ook wel uw (overgroot)opa eens goed in het zonnetje zetten? Wilt u wat origineler zijn dan een bierpakket, after shave of ander standaard cadeau te geven? Denk dan eens aan een overheerlijk en dagvers Vaderdagontbijt van Deena's.

Een Vaderdagontbijt van Deena's is voor iedere vader een fantastisch en smakelijk begin van zijn dag!

Er zijn talloze redenen op te noemen waarom u uw Vaderdagontbijt bij Deena's bestelt. Eén daarvan is, dat Deena's het Vaderdagontbijt zeer zorgvuldig samenstelt en daarbij uitsluitend dagverse producten gebruikt.

Wij kunnen uw Vaderdagontbijt bezorgen op het door u gewenste adres binnen de regio Haaglanden. Online bestellen en het laten bezorgen is lekker gemakkelijk!

Wilt u onze Vaderdagontbijten op meerdere afleveradressen laten bezorgen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Hebt u een voedselallergie of volgt u een dieet? Geen probleem! Meld het ons! Ook voor u zijn er talloze mogelijkheden.

Uitverkocht

Vaderdagontbijt

€ 28,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Vaderdagontbijt

€ 28,95

Op Vaderdag zetten we de vaders speciaal in het zonnetje. Een ontbijt van Deena's is een verrassing waar ze dol op zijn.

Uitverkocht

Vaderdagontbijt ''Deluxe''

€ 39,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Vaderdagontbijt ''Deluxe''

€ 39,95

Op Vaderdag zetten we de vaders speciaal in het zonnetje. Een ontbijt van Deena's is een verrassing waar vaders dol op zijn.