Moederdag

laat moeder stralen met een speciaal moederdagontbijt

Op zoek naar een uniek cadeau voor Moederdag? Laat Deena's uw moeder verrassen met een overheerlijk en dagvers Moederdagontbijt!

Onze zorgvuldig en met liefde samengestelde Moederdagontbijten zijn gemaakt met uitsluitend dagverse producten en is de perfecte manier om uw moeder te verwennen op haar speciale dag.

Bovendien is het bestellen van ons Moederdagontbijt erg eenvoudig. Wij bezorgen het ontbijt op het door u gewenste adres binnen de regio Haaglanden. Wilt u ontbijten op meerdere adressen laten bezorgen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zijn er moeders met een voedselallergie, een -intollerantie of die een dieet volgen? Geen probleem! Wij passen onze ontbijten graag aan aan uw persoonlijke wensen.

Geef dit jaar een origineel en smakelijk cadeau aan uw moeder. Bestel nu ons Moederdagontbijt!

Uitverkocht

Moederdagontbijt

€ 29,95
Uitverkocht

Moederdagontbijt

€ 29,95

Verwen uw moeder op Moederdag met ons heerlijke "Moederdagontbijt". Ons "Moederdagontbijt" is speciaal samengesteld om uw moeder te laten genieten van een ontspannen en smakelijke ochtend.
Ons "Moederdagontbijt" bestaat uit een assortiment van verse broodjes, croissants, beleg en zoetigheden. Daarnaast serveren we verse sapjes, koffie en thee.
Maak uw moederdagcadeau compleet met een persoonlijke boodschap op een speciaal kaartje bij het "Moederdagontbijt" om de verrassing nog groter te maken.
Bestel nu ons "Moederdagontbijt" en maak van Moederdag een onvergetelijke dag voor uw moeder.

 

 

 

Uitverkocht

Moederdagontbijt ''deLuxe''

€ 40,95
Uitverkocht

Moederdagontbijt ''deLuxe''

€ 40,95

Op zoek naar iets extra speciaals voor uw moeder op Moederdag? Dan is ons "Moederdagontbijt deLuxe" de perfecte keuze. Ons "Moederdagontbijt deLuxe" is de ultieme verwennerij en biedt een luxueuze ervaring voor uw speciale moeder.
Ons "Moederdagontbijt deLuxe" bevat een heerlijke selectie van versgebakken broodjes en croissants, luxe beleg en verse vruchten. Geniet van de frisse smaken van seizoensgebonden fruit. En natuurlijk ontbreken de verse sappen en warme dranken niet.
Verras uw moeder met ons "Moederdagontbijt deLuxe" en maak haar dag extra bijzonder. Voeg een persoonlijke boodschap toe op een speciaal kaartje bij het ontbijt voor een nog grotere verrassing.
Bestel nu ons "Moederdagontbijt deLuxe" en geef uw moeder de luxe verwennerij die ze verdient!