Valentijnsdag

Deena's voor een onvergetelijke dag vol liefde

Valentijnsdag is dé dag van de liefde. Wilt u van uw Valentijnsdag een onvergetelijke viering van liefde maken? Dat kan met ons uiterst zorgvuldig en speciaal voor deze dag samengestelde Valentijnsontbijt.

Met onze jarenlange ervaring weten we dat ons Valentijnsontbijt het perfecte cadeau is waarmee u uw geliefde gegarandeerd zult verrassen.

Vier de liefde op Valentijnsdag met ons heerlijke Valentijnsontbijt! 

Laat het ons weten als u of uw geliefde een voedselallergie of intolerantie heeft danwel een dieet volgt. Wij creëren een perfect aangepast speciaal Valentijnsontbijt.

Maak van Valentijnsdag een onvergetelijke viering met onze smaakvolle en zorgvuldig samengestelde lekkernijen, eenvoudig online te bestellen en bezorgd op het gewenste adres in de regio Haaglanden. Laat de liefde smaken! 💖

Uitverkocht

Valentijnsontbijt

€ 35,95
Uitverkocht

Valentijnsontbijt

€ 35,95

Creëer een sfeer van liefde met ons betoverende Valentijnsontbijt. We bezorgen niet alleen een heerlijk ontbijt, maar ook een vleugje romantiek met speciale Valentijnsdecoratie, een hartverwarmende verrassing, een rode roos en een gepersonaliseerde wenskaart.

Tijdens het bestelproces kunt u uw eigen persoonlijke boodschap toevoegen, waardoor dit ontbijt niet alleen smaakvol, maar ook onvergetelijk wordt.

Verras uw geliefde met een ochtend vol liefde en genot, want bij ons draait alles om het delen van speciale momenten.