Webshop » Ontbijtservice

Ontbijtservice van Deena's Lunch & Catering, een verrassende start van de dag!

Een heerlijk vers ontbijt is voor een ieder een goed begin van de dag. Er zijn talloze redenen waarom deze maaltijd voortaan niet meer is over te slaan. Wil je iemand eens leuk verrassen? Dat is mogelijk door een van onze lekkere hagelverse ontbijtjes voor diegene te bestellen. Wij kunnen dit bezorgen op een adres naar keuze. Online bestellen en het laten thuisbezorgen is lekker gemakkelijk!

Redenen voor een goed ontbijt

Allereerst moet u zich bedenken dat u al heel wat uren niets meer heeft gegeten vanwege het slapen. Het lichaam moet weer even op gang komen en dat kan het beste worden gedaan met een goede maaltijd. Dit kan van alles en nog wat zijn, van brood tot een lekker stuk fruit. Zolang u maar iets gezonds binnenkrijgt, heeft u weer wat energie om de dag te beginnen. Ook voor mensen die op dieet zijn, is het aangeraden om een goed ontbijt te nemen. Dit heeft te maken met het feit dat u gedurende de dag minder honger heeft en dus niet snel meer gaat eten. Ten slotte is deze maaltijd ook nog eens goed voor het humeur. Al met al genoeg redenen voor een lekkere maaltijd in de ochtend. U bestelt uw ontbijt naar keuze gemakkelijk bij ons! Kijk snel verder.

Wij bezorgen 6 dagen per week

Voor onze ontbijtservice gelden andere bestelvoorwaarden dan onze reguliere bezorg- en besteltijden. Deena's Lunch & Catering ontbijtservice bezorgt 6 dagen (Maandag gesloten) per week. Wel dient er vooraf besteld te worden. U kunt in het laatste veld, tijdens het afronden van uw bestelling, u gewenste dag en tijdstip selecteren voor het bezorgen. Wij maken en bezorgen het vers op uw gekozen bezorgdag. U kunt uw ontbijt laten bezorgen in Pijnacker-Nootdorp, Ypenburg, Leidschenveen, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Delft. Mocht uw gewenste afleveradres hier niet onder vallen, neem dan eens contact met ons op. Dan zullen wij gelijk even bekijken of wij alsnog wat voor u kunnen betekenen. Op feestdagen als Kerst, Pasen en Pinksteren en op bijzondere dagen als Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag kunt u niet kiezen voor een bezorgtijd maar kiest u binnen welk tijdslot. Bestelt u een regulier ontbijt samen met een van de speciale ontbijtjes dan wordt de bestelling samen afgeleverd.

Uw voordelen van de ontbijtservice van Deena's Lunch & Catering

- U kunt uw ontbijt voor de volgende dag tot 18:00 uur bestellen.
- Gratis wenskaart met persoonlijke tekst toevoegen.
- Uw bestelling online beveiligd betalen.
- Wij informeren u over het verloop van uw bestelling.
- Bezorgkosten zijn gratis (afhankelijk van locatie en vanaf bepaald orderbedrag).
- Voor zakelijke klanten hebben wij een mogelijkheid om op rekening te bestellen.
- Het Vaderdag ontbijt bezorgen wij op Vaderdag ook in heel Den Haag en Zoetermeer!


Loading...