Welkom bij Deena's Lunch & Catering!

Medio november 2019 zijn wij gestart met Deena's Lunch & Catering.  Wij zijn een jong maar bovenal ambitieuze onderneming met een hartstochtelijke passie voor horeca. Na meer dan 12 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende horecafuncties werd het tijd die ervaring mee te nemen in het opzetten van een eigen bedrijf.

Ons bedrijf in Nootdorp is de uitvalsbasis voor catering en voor het bezorgen van verse belegde broodjes of ontbijt in de wijde omgeving. Bij u op werk, bij u thuis of misschien wel op een van uw feesten of partijen. Met ruim 12 jaar horeca ervaring kunt u er bij ons van op aan dat wij ieder evenement tot in de puntjes verzorgen.

Naast belegde broodjes voor de lunch bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw ontbijt of een van onze cateringdiensten. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan verse ontbijtjes, feestelijk getint of gewoon een lekker klassiek ontbijt. Ook verzorgen wij voor verscheidene bedrijven en organisaties het ontbijt of lunch. 

Opdat wij de inkoop en bereiding van onze producten zelf uitvoeren staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit en versheid van onze producten. Op maandagen zijn wij gesloten.

Graag tot ziens!

Nieuwsbrief ontvangen

E-mail adres Check